Βαθμολογία

Νίκες για Κίσσαβο, Δένδρα, Γιάννουλη και «Πέλα»

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α1’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος)

Κίσσαβος Συκουρίου-Προοδευτική Βερδικούσιας 2 – 1

Ο Κίσσαβος Συκουρίου σημείωσε μία μεγάλη νίκη, κερδίζοντας με σκορ 2-1 την Προοδευτική Βερδικούσιας με σκορ 2-1 στο γήπεδο Πουρναρίου.

Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Συνάπαλου (0-1). Στο 33’ ο Κάτσας έφερε το ματς στα ίσα και ο ίδιος παίκτης στο 60’ έκανε την ολική ανατροπή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (2-1).

Συκούριο (Αποστόλης Τσιανάκας): Πατούνας, Βαρσάμης, Ζαϊρές, Γκανάτσιος, Γκρέτσης, Νεμπεγλέρας (20΄ λ.τ. Ζιώγας), Ριζούλης (90΄ Ράπτης Γ.), Κάτσας, Τζιούρας (91΄Δημάκης), Βελλής (67΄ Λανάρας), Τόπης.

Βερδικούσια (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μάνης (70΄Χαράλαμπος Γ.), Στατήρης (40΄ λ.τ Μπακλαβάς), Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ./Δ., Καρκατσέλας, Οικονόμου Ν/Γ (75΄Νανούλης), Οικονόμου Ν/Αθ, Κουζιώνης (75΄Πανταζής), Μιχαλές, Συνάπαλος.

Κεραυνός Δένδρων-Χείμαρρος Μαρμαρίνης 2 – 1

Σημαντική νίκη για τον Κεραυνό Δένδρων με σκορ 2-1 επί του Χείμαρρου Μαρμαρίνης με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 39’ μετά από σέντρα του Τσιγάρα και κεφαλιά του Βαγγέλη Πέρπερα για το 1–0.

Στην επανάληψη και στο 51′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το παιχνίδι με τον Νικολούδη να πλασάρει από κοντά σωστά, μετά από ωραία ενέργεια και ασσίστ του Κρητικού. Ο Γιάννης Παπαχατζής έδωσε τη μπάλα στον Πέρπερα σε θέση βολής και πλάσαρε για το τελικό 2-1.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Μπακού, Τσιγάρας, Σκριάπας, Δασκαλόπουλος, Καλέσης Απ. (60′ Βόραδας), Τσούτσος Θ. (60′ Γκαμπέτας), Γκάτης, Πέρπερας (85′ Καραδήμος), Παπαχατζής, Σερδένης.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Μπούρας): Παλτινιώτης, Βλάχος, Γκέκας, Λιόλιος, Καναβός (85′ Καλαϊτζίδης), Νταλιάνι, Μπατσίλας (75′ Νάστος), Νικολούδης, Χατζηβασιλείου (46′ λ.τ. Μπουλτσάρι), Φαρμάκης, Κρητικός.

Δήμητρα Γιάννουλης-Κεραυνός Δρυμού 1 – 0

Σημαντική νίκη για την Δήμητρα Γιάννουλης απέναντι στον μαχητικό Κεραυνό Δρυμού με σκορ 1-0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Πάρης Μπόντε που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Γιάννουλης στο 87’. Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη φάση να προηγηθούν στο σκορ με τον Παναγιώτου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σιαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Μπάμπαλης, Ραμάι (88′ Τάφα), Γκαλγκανόπουλος (70′ Σαλοκανάς), Δίχρης (46′ Παπακωνσταντίνου), Μπόντε, Καρέλας (74′ Τατσελάρι).

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Μιφτάρι, Δαχλύθρας, Ζαγκλιαβός, Κοντολάρι (80′ Ρούσι), Γκαντούνας Γ. (68′ Γκόγκουρας), Σουγλής, Παναγιώτου, Καρακώστας, Λαγιόκαπας, Κόγιος.

Πελασγιώτιδα-Φιλοκτήτης Μελιβοίας 3 – 1

Η Πελασγιώτιδα πέτυχε μία σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Οι γηπεδούχοι με τον Τσιαντούλη μετά από σέντρα του Ποτού στο 16’, ενώ ο Ποτός στο 45′ έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη και στο 50′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο σκορ με τον Κοταρέλα με πέναλτι που νωρίτερα κέρδισε ο Μυλωνάς.

Το τελικό 3–1 διαμόρφωσαν οι γηπεδούχοι στο 56′ και πάλι με σκόρερ τον Τσιαντούλη από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι. Την παράβαση νωρίτερα είχε κερδίσει ο  Μούτος.

Τέσσερα δοκάρια στο ματς! Για τους γηπεδούχους ο Μούτος στο 70′, ενώ για τους φιλοξενούμενους, όλα στο δεύτερο μέρος με τους Πασιά και Άρη Καπετάνιο εις διπλούν!

Α.Ο. Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Τσιγγάνης, Γούργος, Στασινός, Θώμος (55′ λ.τ. Νεστορίδης), Κουτσικούλης (85′ Κοντογιάννης), Λαζαρίδης (80′ Ντογκάνι), Ποτός (85′ Ιορδανίδης), Τσιαντούλης, Μούτος.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Δούνιας, Πασιάς Π. (87′ Ρήγας), Γκουντάρας Ν. (60′ Χαρατσής), Καπετάνιος, Πλατσάς, Μυλωνάς, Κοταρέλας, Κουβαράς (70′ Καψάλης), Ντούμος, Παπαρίζος Μ., Παπαρίζος Ρ.