Βαθμολογία

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας Κ19

O Απόλλων Λάρισας αγωνίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (8/2) στο γήπεδο Ανθούπολης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 10η αγωνιστική της SL 2 K19.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του Βαγγέλη Στουρνάρα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και παρότι πάλεψαν για τη νίκη στο φινάλε του ματς δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Απέναντί τους είχαν να αντιμετωπίσουν μία δουλεμένη και σκληρή ομάδα που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-2).

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή της μπάλας χωρίς όμως να έχουν την μεγάλη κλασσική ευκαιρία. Κόντρα στη ροή του ματς στο 43’ ο Ζαρκαλής μπήκε μέσα στην περιοχή και από πλάγια αριστερά, πλάσαρε απέναντι από τον Παπαθανασίου και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας αύξησε την πίεσή του, έχασε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Παπαδόπουλο και Παναγιώτου, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν και δεύτερο γκολ στο 81’ με σουτ του Μαχαίρα από κοντά (0-2).

Στο 86’ ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον πολύ καλό Παπαδόπουλο με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ (1-2). Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Απόλλων Λάρισας Κ19 (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαθανασίου, Μαχούχας, Παπαδόπουλος, Σκύφτας (60’ Εστιάδης), Ευθυμιάδης, Μπρότσης, Μουσκεμένος (46’ Τσουλάνι), Κέντρος (87’ Πέπα), Παπαθανασίου, Παναγιώτου, Τσολάκης (60’ Βλησαρούλης).

ΠΑΣ Γιάννινα Κ19: Λαδιάς, Μερτζάνι, Πόγιας, Μερτύρης, Ντόντης, Λιάσος (65’ Παπουτσής), Μπέλλος, Μπούμπας, Ζαρκαλής (77’ Ντούκας), Μαχαίρας (89’ Βουκουβάλας), Καζαντσίδης (89’ Στεργίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουτρουμάνος, Κανιούρας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).

*Όσοι ενδιαφέρονται για ατομικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να στείλουν μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.