Βαθμολογία

Ωραίο παιχνίδι στη Νίκαια, που δεν ανέδειξε νικητή (PICS)

Παναγροτικός και Ατρόμητος Βαμβακούς έμειναν στο 1-1 σε ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς για τον 2ο όμιλο της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, στο 7’ προηγήθηκαν, όταν ο Ανδρεόπουλος κέρδισε το πέναλτι αφού ανατράπηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Χουσενάϊ για το 1-0.

Ο Παναγροτικός ήταν καλύτερος, απώλεσαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 13’ όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Παπακώστας, την κεφαλιά από κοντά ο Σώκος, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Το επόμενο λεπτό την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Πανδρεμένου και έτσι αφού δεν μπόρεσαν να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη, στο 34’ ο Μουτκανάς έβγαλε ωραία σέντρα για τον Αζά που με σουτ από πλάγια θέση στην απέναντι γωνία έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Τέσσερα λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Παναγροτικό, όταν ο Χουσενάϊ έκανε την κεφαλιά από κοντά, κατέληξε όμως άουτ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορρόπησε, ο Παναγροτικός είχε πάλι τις ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ, όμως και η Βαμβακού ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις. Στο 55’ ο Γκουντίκας στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, ο Ανδρεόπουλος από κοντά την κεφαλιά, έδιωξε με υπερένταση ο κίπερ.

Στο 61’ καλό σουτ του Χουσενάϊ, έδιωξε με τα πόδια πάλι τον κίνδυνο ο Γκατζανάς. Επτά λεπτά αργότερα τη σέντρα έβγαλε ο Σέτζας, για τον Γκουντίκα που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69’ ο Αζάς πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το ματς. Στο 78’ καλό σουτ του Χουσενάϊ από κοντά, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Παναγροτικός φάνηκε να επανέκτησε τον ρυθμό του ματς. Στο 81’ όμως η Βαμβακού με τον Μουτκανά ξέφυγε στην κόντρα, έβγαλε τη σέντρα για τον Θεοχάρη, αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 84’ νέα μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Παναγροτικό, ο Φάσας έβγαλε την πάσα και τετ α τετ τον Αλατά που έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα κόκκινη κάρτα για τον Αετόπουλο (απευθείας) για αντιαθλητικό χτύπημα στον Μπερσιάνη. Στο 89’ ο Πανδρεμένος έκανε το σουτ, μεγάλη επέμβαση του Γκατζανά. Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 90’ όταν ο Παπακώστας έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.   

*Η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου κρίνεται άριστη.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Γεωργόπουλος, Αετόπουλος, Σώκος, Πανδρεμένος, Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (60’ Σέτζας), Χουσενάϊ, Αλατάς, Γκουντίκας, Τσούρα (60’ λ.τ. Φάσσας).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Γκατζανάς, Φλώρος, Μπερσιάνης, Μακρής, Γκούνης, Αγγελόπουλος, Μουτκανάς, Βόπης, Χρόνης (72’ Θεοχάρης), Τσιτσικλής, Αζάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νάκας, Σκυβαλίδας.