Βαθμολογία

Δίκαιη νίκη για την Μάνδρα!

Η Μάνδρα υποδέχθηκε την Θύελλα Βασιλή και την κέρδισε με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Ανεβαίνει συνέχεια η ομάδα της Μάνδρας, αφού η δουλειά που γίνεται καθημερινά αποδίδει καρπούς. Μάλιστα αρκετός κόσμος ακολουθεί την Μάνδρα αφού παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Ήταν κυρίαρχη η Μάνδρα στο πρώτο ημίχρονο αφού πέτυχε και δύο γκολ. Μία καλή στιγμή για το Βασιλή στο 20’ με τη σέντρα – σουτ του Αλεξίου που έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 35’ μετά από σέντρα του Ανδριανόπουλου, ο Τεκέδης με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0. Στο 45’ το φάουλ εκτέλεσε ο Τεκέδης, την κεφαλιά ο Τζήκας για το 2-0.

Στο 60’ το Βασιλή με την κεφαλιά του Καραγιάννη από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα τη σέντρα έβγαλε ο Χατζηλαδάς και το σουτ ο Ζούγκα Μάριος που πέρασε άουτ. Στο 70’ και 71’ τις κεφαλιές του Καραγιάννης απέκρουσε ο Ράιδος σε κόρνερ και το 85’ το φάουλ από 40 μέτρα του Χατζηλαδά απέκρουσε στη γραμμή ο Αγγελουσόπουλος.

*Η διοίκηση του Βασιλή ευχαριστεί την Μάνδρα για την άψογη φιλοξενία αλλά και η Μάνδρα από την πλευρά της ευχαριστεί την φιλοξενούμενη ομάδα και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ράιδος, Ζούγκα Μαρ., Τασούλας, Τζήκας, Καδόγλου, Κατσιαβριάς, Τεκέδης, Ανδριανόπουλος, Ζούγκα Μαν. (70’ Τσάβο), Χατζηλαδάλας (82’ Χλόπτσιος), Τζουρμακλιώτης (55’ Σάλα).

Θύελλα Βασιλή (Λεωνίδας Βαϊτσης): Αγγελουσόπουλος, Λιτσόπουλος (50’ Σουλιώτης), Αλεξίου, Τριανταφύλλου Β., Μπόγκας, Προσμίτης, Ξυνογαλάς, Ακρίβος (46’ Γιαχνής), Καραγιάννης, Βαρσάμης, Τριανταφύλλου Γ. (46’ Βαϊτσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Σκέτος, Νάτσης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ