Βαθμολογία

Λαμία - Ολυμπιακός 0-0

Η Λαμία αποδείχθηκε ξανά σκληρό καρύδι, ο Ολυμπιακός είχε λίγες φάσεις και το 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος και η αστοχία, τους στέρησαν το γκολ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε φανέλα βασικού στον νεοαποκτηθέντα, Καφού, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Εμρέ Μορ, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 53ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Ραντζέλοβιτς.

Στο 76ο λεπτό ο Βρέσκας έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μπιανκόνι από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ωστόσο με χρήση VAR πήρε πίσω την απόφασή του καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Κίτρινες: Γκασπάρ (Ολυμπιακός), Σασί (Λαμία), Μπουλούλης (Λαμία).

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88' Βλαχομήτρος), Σασί (69' Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας,Τιρόνε (74' Νιάσε).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Καμαρά, Καφού, Λοβέρα (84' Μασούρας), Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Χασάν (82' Σουντανί).