Βαθμολογία

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο τα εισιτήρια!

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, το 154ο παιχνίδι της σεζόν, τα εισιτήρια ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο στη φετινή σεζόν. Αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει από την προηγούμενη αγωνιστική αν δεν είχαμε τα τρία παιχνίδια χωρίς θεατές.

Ειδικά το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και το Ολυμπιακός - ΑΕΛ στέρησαν άλλες 50 χιλιάδες τουλάχιστον. Οπότε τα εισιτήρια και ο μέσος όρος τους μετρούν σε 151 αγώνες.

Το ενδιαφέρον της μάχης της έκτης θέσης αναμένεται να αυξήσει την προσέλευση κόσμου, ενώ στη συνέχεια τα πολλά ντέρμπι των πλέι οφ να αυξήσουν και το μέσο όρο, που τώρα βρίσκεται στις 6.638.

Υπολείπονται ακόμα 28 αγώνες για την κανονική περίοδο, 30 για τα πλέι οφ και 28 για τα πλέι άουτ,για να δούμε τι θα μας αποφέρει τελικά σε συγκέντρωση κόσμου η φετινή σεζόν.

https://www.slgr.gr/el/schedule

Εδώ, αριστερά και κάτω από τη βαθμολογία, μπορείτε να δείτε το σύνολο των εισιτηρίων κάθε ομάδας στην έδρα της και το μέσο όρο, αλλά και το σύνολο και το μέσο όρο της σεζόν. Αλλάζοντας σεζόν, βρίσκετε τα προηγούμενα χρόνια τα αντίστοιχα στοιχεία της κάθε περιόδου.