Βαθμολογία

Επέτρεψε στις νίκες η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας (Κ19) επέστρεψε στις νίκες το Σάββατο (1/2) απέναντι στο Καραϊσκάκη Άρτας με σκορ 1-0, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρόδρομου Κουτσούκη στο 43′.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2 Νέων. Η ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 1-0 απέναντι στο Καραϊσκάκη κι έτσι έφθασε τους οκτώ βαθμούς.

Οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ με τους Στέλιο Παναγιώτου, Βασίλη Εστιάδη και Πρόδρομο Κουτσούκη, με τον τελευταίο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 43′.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Παναγιώτου κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Μπαλαούρα και ο αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα.

Το γκολ αυτό είχε και αφιέρωση από τους παίκτες του Απόλλωνα, καθώς με την επίτευξη του γκολ ο Πρόδρομος Κουτσούκης και οι συμπαίκτες του σήκωσαν ψηλά τη φανέλα του τραυματία, Αργύρη Παπαλέξη με το νούμερο 20 που ανέφερε «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός».

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη καλύτερη τους ευκαιρία στο 82′ με το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαθανασίου που σημάδεψε με κοντινή προβολή ο Τσιάμπας.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαθανασίου Ευστ., Κουτσούκης (49′ λ.τ. Κέντρος), Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Μουσκεμένος, Πασσιάς (56′ Τσολάκης), Παναγιώτου, Εστιάδης (81′ Μπρότσης), Τσούπρος, Παπαθανασίου Γ., Πέπα (56′ Σκύφτας).

Καραϊσκάκης Άρτας (Δημήτρης Σφήκας): Μπαλαούρας, Μήτσιος, Τσαμπάς, Ευαγγέλου, Γκαναβίας, Κακιώνης, Παπαδόπουλος, Τσίρκας (82′ Παστράς), Καζέλης, Μαργώνης, Κασίμης (72′ Θεμελής).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Κοτούμπας Δ., Δεδικούσης.