Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη για τους Αμπελόκηπους!

Οι Αμπελόκηποι επικράτησαν εκτός έδρας της Λάρισας 88’ με σκορ 1-2. Στο 15’ ο Παρασκευούδης έκανε το σουτ στην απέναντι γωνία, η μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζαφάλιας εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Τσίντζος για το 1-1. Στο 55’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζαφάλιας, την κεφαλιά ο Καραμπλής για να στείλει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 77’ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Κωνσταντίνου Β. Όμως στο 78’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπόλος, ασταθής απόκρουση του Καλογιάννη και ο Βεργής από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Χρήστος Διαμαντής): Καλογιάννης, Ναστούδης (46’ Μάλλιαρης), Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ., Πέμας, Κατσόπουλος, Αράρ (51’ Μπράτσος), Σγούρος (82’ Τζήκας), Καραμπλής (88’ Χαμαρτζής), Τσίντζος, Τζαφάλιας.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Βεργής, Νταρής, Τσιπλικιάρης (46’ λ.τ. Χαϊνταρλής), Σεμιλιέτωφ (44’ λ.τ. Κρεμαστάς), Μάτα (60’ Σούμπασης), Παρασκευούδης, Μπόλος (80’ Τριτάρης), Πότσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Μπακλαβά, Γκούτζιος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ