Βαθμολογία

Όρθια στο «Γεντί Κουλέ» η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έμεινε όρθια στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ (0-0) με κορυφαίο τον Κρίστινσον. Σοβαρός τραυματισμός για τον Φερέιρα από πλευράς γηπεδούχων.

Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν την νίκη, προκειμένου να κάνουν άλμα εξάδας. Το τελικό 0-0 που ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ουσιαστικά δεν ευνόησε κανέναν, με την ΑΕΛ να χάνει κι άλλο έδαφος στην μάχη της εξάδας, τον δε ΟΦΗ να παραμένει οριακά εντός αυτής. 

Το παιχνίδι και στα δύο του ημίχρονα δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Οι φάσεις έβγαιναν με δυσκολία, με τους δύο τερματοφύλακες να μην παίζουν ουσιαστικά ρόλο στο παιχνίδι.  Ο ΟΦΗ απείλησε κυρίως με τον Βαζ, όσο αγωνίστηκε, η ΑΕΛ, προσπάθησε να «χτυπήσει» με τις επινοήσεις του Ουάρντα. 

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά οι Λαρισαίοι έφυγαν χωρίς να ηττηθούν από το Ηράκλειο. Μάλιστα, ήταν το τέταρτο 0-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τον ΟΦΗ. 

Με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 28 βαθμούς, παρέμειναν στην 6η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στους 25 και πλέον χρειάζονται μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων για να καταφέρουν να κάνουν το άλμα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος μία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Κίτρινες: 61' Mεγιάδο, 85' Κοροβέσης - 55' Μιλοσάβλιεβιτς, 59' Γκαζάλ, 72' Μούζεκ, 85' Μπούστος.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86' Φερέιρα, 90'+1 λ. τρ. Μάνος), Βαζ (70' Ναμπί), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μούζεκ, Mόρας, Μιχαήλ, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβιεβιτς, Μασούρας (24' λ. τρ. Μπούστος), Ουάρντα (87' Βινίσιους), Παπάζογλου (52' λ. τρ. Νούνιτς).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάς του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τον Κολοσιώνη του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και τον Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας και βοηθός ο Τριανταφύλλου του Συνδέσμου Αρκαδίας.