Βαθμολογία

Το ντέρμπι στο Καλοχώρι δεν εί(Χ)ε νικητή (PICS)

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (1/2) στο γήπεδο Καλοχωρίου ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Ηρακλή Χάλκης, ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως νικητή με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατό και μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, ελάχιστες ευκαιρίες και ένα γκολ στο 26’ για τη Χάλκη.

Στην επανάληψη και νωρίς στο 51’ έκανε το 0-2 η Χάλκη. Από εκεί και πέρα ισορρόπησε το ματς το Καλοχώρι και απέκτησε την κατοχή σημειώνοντας δύο τέρματα για να ισοφαρίσει και ένα οριζόντιο δοκάρι.

Δύο πολύ καλές ομάδες που δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Στο 26’ ο Ευαγγέλου εκτέλεσε το φάουλ και ο έμπειρος Νίκος Πρίφτης από κοντά έκανε με κεφαλιά το 0-1.

Το επόμενο λεπτό ο Νούσιος Γ.Β. έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, αφού από κοντά αστόχησε. Στο 41’ Λινταίρης με Καλογιάννη συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, όμως ο Παπαναστασίου τον σταμάτησε. Στο 50’ καλό σουτ του Λινταίρη έφυγε άουτ.  Ένα λεπτό αργότερα ο Καλογιάννης έκανε το σουτ από κοντά για το 0-2. Στο 58’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Καλοχώρι, με τον Μάρκου να εκτελεί το κόρνερ και τον Τσαγκούλη από κοντά να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Κατιγιάννης έκανε την μεγάλη επέμβαση.

Στο 61’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκόλαντας και ο Παναγιωτίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 1-2. Στο 68’ Μάρκου και Νούσιος Γ.Β. συνδυάστηκαν άψογα, τελικός αποδέκτης ο Λίταινας που με το σουτ του έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70’ ο Τσαγκούλης με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2.

Τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 92’ όταν ο Μάρκου εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατιγιάννη.

*H διαιτησία του αγώνα κρίθηκε αντάξια των περιστάσεων και δέχθηκε συγχαρητήρια και από τις δύο πλευρές.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Παναγιωτίδης, Γκόγκος Α., Μάρκου, Μπαλοδήμος, Γκόλαντας, Νούσιος Γ.Β., Δούρος, Νούσιος Γ.Α. (52’ Μπράτσια), Τσαγκούλης, Λίταινας (73’ Σαμαράς).

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατιγιάννης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι Α., Πρίφτης, Ντινούλης, Μπακαλούλης, Τσάντος, Ευαγγέλου (88’ Εξουζίδης), Ευσταθίου (55’ Νικολούλης), Λινταίρης (90’ Νικολαϊδης), Καλογιάννης (92’ Γκουγκότης Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Στάμος, Ρουπέλας.