Βαθμολογία

Απογοητευτική εμφάνιση και βαριά ήττα στην Πάτρα!

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε μία βαριά ήττα στην Πάτρα την Παρασκευή (31/1) από την Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων με σκορ 4-0. Απογοητευτική εμφάνιση από την Λαρισινή ομάδα που δεν άρεσε σε κανένα σημείο του ματς. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας αφού αποβλήθηκε στο 65’ ο Γκουστάβο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέστορα Μυτίδη, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ η Παναχαϊκή επικράτησε με 4-0 στο «Κώστας Δαβουρλής» του Απόλλωνα Λάρισας σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Super League 2 Η ομάδα της Πάτρας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα του Ανάκογλου.

">http://

Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ, ο Απόλλων Λάρισας προσπάθησε να συνέλθει και να γίνει απειλητικός για την εστία του Ατανάσκοβιτς, ωστόσο οι Αχαιοί κατάφεραν στο 14΄ με γκολ του Μυτίδη να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους. Στο 30΄ οι παίκτες του Άριαν Μπελά έφτασαν κοντά στο 2-1, το πλασέ όμως του Σιφναίου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της ομάδας της Πάτρας.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Θεσσαλοί, το πέτυχαν στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Πελοποννήσιοι, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μυτίδη, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο 4-0, το σουτ όμως του Σιατραβάνη δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε.

ΣΚΟΡΕΡ: 4' Ανάκογλου, 15', 32' Μυτίδης, 83' Μασούρας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ντίνος Σπυρόπουλος): Ατανάσκοβιτς, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Πατάπης, Παπατόλιος (83' Κόκα), Ιντζόγλου, Μαυριάς (66' Φροξυλιάς), Ανάκογλου (72' Μασούρας), Μυτίδης, Σιατραβάνης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Γκουστάβο, Μπαστακός, Σιφναίος, Ναζίμ (46' Μπρέμπος), Σουλιώτης (46' Καρατάσιος).