Βαθμολογία

Ο Σ.Δ.Π.Ν. Λάρισας «έκοψε» την πίτα και γιόρτασε τα 60 χρόνια του

Η κοπή της βασιλόπιττας από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου

Παρουσία 50 και πλέον μη εν ενεργεία διαιτητών - μελών του, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, η ετήσια Τακτική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, στην οποία – σύμφωνα με το Καταστατικό – προήδρευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Στέλιος Νίτσας, με τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ.  Χρήστο Μαστοροδήμο να εκτελεί χρέη Γραμματέα.

Στο ξεκίνημα των εργασιών της Συνέλευσης, ο κ. Νίτσας, αφού ευχήθηκε όπως στην επόμενη κοπή πίττας να παρευρίσκονται και οι εν ενεργεία διαιτητές, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της διοικητικής και οικονομικής δραστηριότητας του Συνδέσμου κατά το απερχόμενο έτος 2019, τονίζοντας με έμφαση ότι αν κάποιοι θέλουν να δουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας να «κατεβάζει ρολά», θα χρειαστεί να περιμένουν πολλά χρόνια ακόμη!

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΔΠΝΛ στο βήμα της Γ.Σ.

Ο ολιγοδραστήριος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έγινε ομόφωνα αποδεκτός από τους παρευρισκόμενους διαιτητές και αμέσως μετά δόθηκε ο λόγος σε μέλη που ήθελαν να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επικρατούσα κατάσταση στο Σύνδεσμο, την πορεία και το μέλλον του. Όλοι τους στάθηκαν στην κυρίαρχη άποψη ότι η ενότητα και η δραστήρια παρουσία των μελών του στις εκδηλώσεις του, θα παρατείνει  την διαιτητική και αθλητική του χρησιμότητα για πολλά χρόνια ακόμη.

Συγκινητική ήταν η ολιγόλογη τοποθέτηση του επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου κ. Τιμολέοντα Λάτσιου, που με «σπασμένη» από δικαιολογημένη συγκίνηση φωνή, αναφέρθηκε στην 60χρονη παρουσία και προσφορά στου Συνδέσμου στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Νομού, και κάλεσε όλους όσους σήμερα τον αντιμάχονται να αντιληφθούν το μεγάλο τους λάθος.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιττα του Συνδέσμου για το 2020, η οποία είναι η 60η  συνεχόμενη, αφού ο ΣΔΠΛ, συμπληρώνει φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Το τυχερό νόμισμα αυτής βρέθηκε στο κομμάτι του Δημήτρη Τηλιού.