Βαθμολογία

Εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ το ταξίδι στις ΗΠΑ

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Τα μέλη της Ε.Ε. διαπίστωσαν την πρόοδο του προγράμματος συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. στα προαπαιτούμενα των FIFA/UEFA, όπως αυτά ζητήθηκαν στην επιστολή τους το Νοέμβριο του 2019. Ενημερώθηκαν ακόμα ότι ο Εξειδικευμένος Οικονομικός Προϊστάμενος (financial expert), που προβλέπεται στον σχετικό σχεδιασμό, θα ξεκινήσει το έργο τον Φεβρουάριο 2020, ενώ επιβεβαιώθηκε και πάλι ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει καταθέσει αίτημα παροχής δανείου στην UEFA.

Η Ε.Ε. ενέκρινε το ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στις ΗΠΑ, για δύο φιλικά παιχνίδια στις 26 και 29 Μαρτίου 2020, καθώς και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στις 28 Μαΐου 2020 επί ολλανδικού εδάφους. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους αγώνες του Nations League 2020, που αρχίζουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.