Βαθμολογία

Ο Κίσσαβος Συκουρίου απάντησε…

Με αφορμή την αναμέτρηση Κίσσαβος Συκουρίου – Κεραυνός Δρυμού και την ανακοίνωση των φιλοξενούμενων, το Δ.Σ. των γηπεδούχων απάντησε. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Απάντηση στο από 27/1/2020 δημοσίευμα του Δ.Σ. του Κεραυνού Δρυμού.

Κύριε Διευθυντά.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ομάδας Α1’ ΕΠΣΛ Κεραυνός Δρυμού για τον αγώνα του Σαββάτου ΣΦΑΝ Ο Κίσσαβος – Κεραυνός Δρυμού 25/1/2020 θέλουμε ως Δ.Σ. το ιστορικού σωματείου μας πράγματι να κάνουμε μνεία στην άποψή φιλοξενία των παραγόντων του Κεραυνού στον πρώτο αγώνα μας στον Δρυμό. Το ίδιο ακριβώς προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στην προσωρινή έδρα του Πουρναρίου ως Δ.Σ. και πιστεύουμε ότι κάναμε τα αδύνατα δυνατά αφού:

Α. Οι φίλαθλοι της ομάδας του Δρυμού εκφράζονται ελεύθερα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα εμψυχώνοντας την ομάδα τους χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Β. Οι αθλητές της ομάδας τους παρότι ορισμένοι από το (πάθος για τη νίκη) με τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα του (δύο αναγκαστικές αλλαγές) αλλά και σε δύο περιπτώσεις με χαρακτηριστικές χειρονομίες ξεσήκωσαν την κερκίδα των 250 και πλέον φιλάθλων μας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΞΚΑΝ ΑΜΕΣΑ μετά τη λήξη του αγώνα όταν και δεν επετράπη σε κανέναν από την κερκίδα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο αν και το επιχείρησαν.

Συμφωνούμε απόλυτα με το Δ.Σ. του Κεραυνού ότι πρέπει να απομακρυνθούν τα ταραχοποιά στοιχεία από τα γήπεδα για το καλό του ποδοσφαίρου και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε και εμείς ως Δ.Σ. του Κισσάβου Συκουρίου.

Μετά τιμής