Βαθμολογία

Μπαστακός: «Στόχος η εξάδα και η επιστροφή μου στην Super League»

Ο ικανότατος επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μιχάλης Μπαστακός μίλησε στο LigaNews και τον Παύλο Κερασιώτη. Έχει βρει ρυθμό.. και οδηγεί σε υψηλές πτήσεις τον Απόλλωνα Λάρισας ο 23χρονος επιθετικός, Μιχάλης Μπαστακός.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια με τους Κέρκυρα, Καραϊσκάκη και Δόξα Δράμας έχει απολογισμό τρία γκολ και δύο ασίστ. Συνολικά στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League 2 σε 14 παιχνίδια έχει πέντε γκολ και τρεις ασίστ. *Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν σκοράρει... έχει μόνο νίκες ο Απόλλωνας Λάρισας.

Ο πρώην επιθετικός των Άρη, Ηρακλή, Ατρομήτου και Παναχαϊκής αναφέρθηκε στο πως εξελίσσεται η χρονιά στον Απόλλωνα, την Super League 2 αλλά και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον. Αναλυτικά τα όσα μας τόνισε:

Πως εξελίσσεται η χρονιά με τον Απόλλωνα Λάρισας:

 «Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά αλλά παρόλα αυτά έχουμε καλή ομάδα και δίκαια βρισκόμαστε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήρθα λίγο αργά στην ομάδα όμως πλέον έχω «βρεθεί» με τους συμπαίκτες μου και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο»

Πως βλέπεις το πρωτάθλημα της Super League 2:

«Είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα με ιστορικές ομάδες όπου κάθε σαββατοκύριακο το παιχνίδι είναι και τελικός. Έχουμε πάει πολύ καλά για αυτή την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε».

Τις φιλοδοξίες σου για το μέλλον:

«Στόχος για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα αλλά και να γυρίσω στην Super League όπου αγωνιζόμουν τα τελευταία χρόνια. Επίσης, να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι να μπει στην εξάδα».

*Απέναντι σε Εργοτέλη (3-1), Απόλλων Πόντου (4-0),  Κέρκυρα (3-1), Καραϊσκάκης (2-0) και Δόξα Δράμας (4-1).