Βαθμολογία

«Σαράντα χρόνια πίσω πήγε το ποδόσφαιρο στο Πουρνάρι…»

Για σαράντα χρόνια πίσω κάνουν λόγο και είναι εμφανώς απογοητευμένοι κάτοικοι, ποδοσφαιρόφιλοι και το ΔΣ της ομάδας του Κεραυνού Δρυμού, αφού η ομάδα του εν λόγω δημοτικού διαμερίσματος της Ελασσόνας, που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ βρέθηκε την περασμένη αγωνιστική μέσα στο Συκούριο (στο γήπεδο του Πουρναρίου) για αγώνα με τον Κίσσαβο όμως, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η φιλοξενία μόνο...πολιτισμένη δεν ήταν. Χαρακτηριστική ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Δρυμού:

«Στον πρώτο γύρο παρότι ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις, όχι μόνο δεν αντιδράσαμε, όχι μόνο αποδεχτήκαμε το γεγονός από τη ροή του αγώνα, όχι μόνο τους κεράσαμε εδέσματα στο τέλος του παιχνιδιού μέσα στο χωριό αλλά διατηρούσαμε από τη πλευρά μας και σεβασμό στην ιστορία του Κισσάβου και γενικότερα είχαμε πολύ καλές σχέσεις.

Αυτό όμως να μας βρίζουν και να έχουν προκλητική και επιθετική συμπεριφορά σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο, μας απογοήτευσε και μας πήγε σαράντα χρόνια πίσω. Αυτά καλό είναι να εξαλειφθούν και οι ταραξίες να απομονωθούν, διότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η μήτρα του ελληνικού αθλητισμού στο ποδόσφαιρο και η απαρχή των νεαρών ποδοσφαιριστών».