Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: Τρεις στην έξοδο

Δύσκολα θα συνεχίσουν να φοράνε και τους επόμενους μήνες την φανέλα της Δόξας Δράμας οι Περέγιο, Ενγκόνγκα και Γουϊνέι. Στην έξοδο από την Δόξα Δράμας δείχνουν οι τρεις από τους τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Πιο συγκεκριμένα, οι Σέργιο Περέγιο, Ιγκόρ Ενγκόνγκα και Μπόισον Γουϊνέι θα αποτελέσουν παρελθόν από την δραμινή ομάδα ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας έμειναν και εκτός αποστολής.

Οι περικοπές που γίνονται στην Δόξα σε συνδυασμό ότι κανένας από τους τρεις δεν θεωρείται βασικό στέλεχος της ομάδας τους οδηγούν προς το διαζύγιο. Ο 23χρονος εξτρέμ, Σέργιο Περέγιο αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια της ομάδας από την Δράμα στην Super League 2, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Ιγκόρ Ενγκόνγκα σε ένα ματς ενώ ο 23χρονος τερματοφύλακας, Μπόισον Γουϊνέι σε κανένα παιχνίδι.

Αντίθετα με τους τρεις προαναφερθέντες, ο άλλος ξένος της μακεδονικής ομάδας, Στέφεν Χάμοντ έχει δείξει τις ικανότητες του στον αγωνιστικό χώρο και όπως φαίνεται θα συνεχίσει στους "Μαυραετούς".

liganews.gr

Αποχώρησε ο Οικονόμου

Παρελθόν αποτελεί ο Άγγελος Οικονόμου από την Δόξα Δράμας. Ο 24χρονος μέσος αγωνίστηκε σε 10 ματς με του Μαυραετούς. Η ανακοίνωση της Δόξας: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Άγγελο Οικονόμου. Ευχαριστούμε τον 24χρονο μέσο για την προσφορά του τους τελευταίους μήνες και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».