Βαθμολογία

Εύκολο έργο για την Αναγέννηση Καλοχώριου

Ακόμη σκοράρει η Αναγέννηση Καλοχώριου που ήταν φανταστική κόντρα στη Λάρισα 88’. Επικράτησε με σκορ 6-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 12’ από κόρνερ του Μπράτσου ο Τσιλιλής με κεφαλιά έκανε το 0-1. Με τον ίδιο τρόπο στο 20’ απάντησε ο Μπαλοδήμος για το 1-1. Στο 35’ ο Τσαγκούλης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σγούρος έκανε το καλό σουτ απέκρουσε ο Παπαναστασίου.

Στο 67’ ο Γκόγκος με σουτ έκανε το 3-1. Στο 62’ ο Νούσιος Γ.Β. έκανε το 4-1, στο 66’ ο Λίταινας κέρδισε το πέναλτι και ο Μάρκου εκτέλεσε για το 5-1 και το Λίταινας στο 72’ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

*Η διοίκηση της Λάρισας 88’ με τον προπονητή ευχαριστούν τον πρόεδρο του Καλοχωρίου κ. Γιάννη Σαμπάνη για την άριστη φιλοξενία.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Παναγιωτίδης, Ντανίκας, Μπαλοδήμος, Μάρκου, Νούσιος Γ.Α. (60’ Γκόλαντας), Δούρος, Νούσιος Γ.Β. (75’ Σαϊτης), Λίταινας (75’ Τριανταφύλλου), Τσαγκούλης (77’ Γκογκίδης), Γκόγκος.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Χρήστος Διαμαντής): Τσιαντούλης, Ναστούδης, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ., Σδράλης (66’ Τζήκας), Τσιλιλής, Φίλογλου (25’ λ.τ. Τσίντζος), Σγούρος, Τατσόπουλος, Καραμπλής (75’ Λουτζία), Μπράτσος (57’ Κούκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Καϊμακάμης, Νάτσης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ