Βαθμολογία

Νίκες για Πελασγιώτιδα, Πανιώνιο και Δένδρα

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α1’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος)

ΑΣ Όλυμπος Αιγάνης-Πελασγιώτις Λάρισας 1 – 2

Η  Πελασγιώτιδα κατάφερε να πετύχει μια εντυπωσιακή νίκη με 1-2 μέσα στην Αιγάνη κόντρα στον αξιόμαχο Όλυμπο. Οι «πετεινοί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 3΄με το γκολ του Ρουμπιέ.

Στο 87΄ο Κώστας Γούργος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιαντούλη έφερε το ματς στα ίσια και στο 92΄ο Βαγγέλης Γκόγκος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιαντούλη έγραψε το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Νυχτερίδας (78΄Κοντογιάννης), Μαριγκούδης, Νεστορίδης, Γκόγκος Β., Μούτος, Τσιαντούλης, Κουτσικούλης (57΄Ντογκάνη), Γκόγκος Π. (46΄Στασινός), Γούργος, Ιορδανίδης (46΄Τσιγγάνης).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης-Χείμαρρος Μαρμαρίνης 3 – 0

Ο  Πανιώνιος πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη κόντρα στη Μαρμαρίνη με 3-0. Ο Παϊτέρης ήταν αυτός που στο 34΄έκανε το 1-0 για τους Νεοσμυρνιώτες, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση.

Ο  ικανότατος επιθετικός Διονύσης Ιορδανίδης με δύο προσωπικά γκολ (81΄, 85΄) διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και έστειλε τον Πανιώνιο ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Κουτσούκης – Γ. Κυρμιτζόγλου): Κίτσας, Σερέτης, Βασιλείου, Κοτρώτσιος Χρ., Κανής, Σκέντζας Χρ., Σκέντζας Χρ. (87′ Δαλαμπύρας), Ελιζόπουλος (70′ Μουκάνης), Κίτσας Π. (62′ Χαν), Ιορδανίδης, Παϊτέρης.

ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ (Γ. Μπουρνάκας – Α. Μπούρας): Μπρούσας, Γκέκας, Βλάχος, Σταμελάκης, Λιόλιος, Φαρμάκης, Κωσταρέλλος (60′ Κυμπούρης), Καναβός (46′ Καρπέτης), Βουγλάνης (60′ Χατζηβασιλείου), Γκαντόγλου (89′ Νάστος), Κρητικός.

Κεραυνός Δένδρων-Σ.Σ. Ραψάνης 2 – 1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χρήστο Γκάτη, ο Κεραυνός Δένδρων κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του αξιόμαχου Σ.Σ. Ραψάνης κερδίζοντάς τον με 2-1 και μείωσε τη διαφορά στον πόντο από τους Γόννους. Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ του Λιάμη στο 50΄.

Η απάντηση του Κεραυνού ήταν άμεση με τον Γκάτη να φέρνει το ματς στα ίσια. Ο  ίδιος παίκτης στο 82΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας μια ακόμη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

ΔΕΝΔΡΑ (Μ. Ταυλαρίδης): Χαλκιάς, Τασιούλας, Σκριάπας, Δασκαλόπουλος, Καλέσης Αχ. (70′ Καλούπας), Καλέσης Απ., Πέρπερας, Μπακού, Παπαχατζής, Βόραδας, Γκάτης.