Βαθμολογία

«Λευκή» ισοπαλία στο Πουρνάρι (PICS)

Κίσσαβος Συκουρίου και Κεραυνός Δρυμού αναμετρήθηκαν σε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό ματς στο γήπεδο Πουρναρίου για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 0-0. Ντεμπούτο στον πάγκο του Συκουρίου έκανε ο Αποστόλης Τσιανάκας. Το παιχνίδι πραγματικά ήταν συναρπαστικό αφού όπως εξελίχθηκε κρίθηκε στη δύναμη των παικτών.

Λίγες ήταν οι φάσεις και εκεί ήταν μοιρασμένες με τον Δρυμό να έχει επιπλέον στο 58’ ένα κάθετο δοκάρι. Σίγουρα δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που έχουν οι ποιοτικοί παίκτες που διαθέτουν και οι δύο ομάδες. Θεωρούμε πως ήταν δίκαιη και η ισοπαλία.

Στο 20’ ο Ζαϊρές εκτέλεσε το φάουλ, αρχικά η μπάλα κόντραρε σε σώματα, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. Το επόμενο λεπτό το σουτ έκανε ο Κάτσας, μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασόπουλος. Στο 37’ ύστερα από πλάγιο που εκτέλεσε ο Ριζούλης, πρώτος στη μπάλα πήγε ο Κάτσας, δυσκολεύτηκε ο Δρυμός να βγάλει από την περιοχή, τη λύση έδωσε όμως και πάλι ο τερματοφύλακας που βγήκε και μάζεψε τη μπάλα.

Στο 38’ μία πολύ καλή στιγμή για τον Δρυμό, όταν ο Γκαντούνας Γ. έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Δαχλύθρα, αυτός τη σέντρα για τον Γκόγκουρα μέσα στη περιοχή που από κοντά δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 58’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Καρακώστα, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιάκου. Και δύο λεπτά αργότερα, κοντινή κεφαλιά του Γκανάτσιου αλλά ο Αθανασόπουλος ήταν εκεί και πάλι.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Βαρσάμης, Ζαϊρές, Γκανάτσιος, Τόπης, Νεμπεγλέρας, Ριζούλης (85’ Δημάκης), Γκρέτσης (67’ Λανάρας), Τζούρας (89’ Κορδέλας Α.), Κάτσας, Βελής.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Ζιαγκλιαβός, Δαχλύθρας, Κοντολάρι, Κατσαμήτας, Μιφτάρι, Κόγιος (57’ Καρακώστας), Σουγλής Κ. (80’ Γκαντούνας Β.), Γκαντούνας Γ., Γκόγκουρας (59’ Ζιώγας Θ.), Λαγιόκαπας (87’ Ρούσι).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Γκαρέλης, Δήμου.