Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Γλαύκη και Άγιοι Ανάργυροι (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (25/1) στο φιλόξενο γήπεδο της Γλαύκης (πραγματικά είναι «χαλί») ανάμεσα στην τοπική Δάφνη και τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανασυνταχτούν στην επανάληψη, έφεραν το ματς στα ίσα και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και κάποιο ακόμη γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ, έχασαν ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί και το «πλήρωσαν» αφού απώλεσαν την ευκαιρία για το τρίποντο. Στο φινάλε του ματς θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά στο 95’ ο Δολιάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά!

Στο 5’ ο Τσαπράζης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 14’ ο Τσιώλης Ε. έκανε το σουτ για τη Γλαύκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 22’ ο νεαρός Μπελάγιας με σουτ από κοντά έκανε το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα η Γλαύκη έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που έκαναν οι γηπεδούχοι.

Στο 62’ ο Τσιώλης Ν. εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 74’ ο Κολοβός για τους Αγίους Αναργύρους έκανε το σουτ από κοντά, εντυπωσιακή ήταν η επέμβαση του Αραμπατζή σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Παιδής για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ξανά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αραμπατζής!

Στο 75’ η Γλαύκη έφερε το ματς στα ίσα, ο τερματοφύλακας των Αγίων Αναργύρων δεν υπολόγισε καλά και ο Στεργίου από κοντά με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 90’ ο Κολοβός εκτέλεσε το φάουλ, με τις γροθιές έδιωξε και πάλι ο Αραμπατζής και στο 95’ ο Δολιάνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

Φιλότιμη η προσπάθεια της ομάδας του Θοδωρή Κυριακούλη που παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, έβγαλε ψυχή και πήρε έναν βαθμό ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Τσιφλίζογλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και σίγουρα αν τελείωνε τις ευκαιρίες που είχε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Αραμπατζής, Σπανούλης, Τσιώλης Ε. (45’ λ.τ. Τζιότζιος Κ.), Μακρυγιάννης, Γελαδάρης, Μπλέτσας, Τζιότζιος Β-Ρ, Στεργίου Β., Τσιώλης Ν. (94’ Μπαρζιάλης), Πικούλης (25’ λ.τ. Στεργίου Ν.), Μπατζογιάννης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης. Βίλλης (77’ Γκούγκλας), Κατσογιάννης (65’ Ντουρουντάκης), Μπακαρτζής, Τζήκας, Κολοβός, Παναγιώτου, Μπελάγιας, Τζεμολλάρι (60’ Δολιάνης), Παιδής, Τσαπράζης (77’ Αντωνόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Λιόλιος, Σκριάπας.

*Όσοι ενδιαφέρονται για ατομικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να στείλουν μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.