Βαθμολογία

Μεταγραφική επιστροφή στην Δόξα Υπέρειας!

Η Δόξα Υπέρειας ανακοίνωσε μια… “μεταγραφική επιστροφή” καθώς η Διοίκηση της ομάδος τα βρήκε σε όλα με τον Βασίλη Ευθυμιάδη ο οποίος “άντεξε” μόλις λίγους μήνες μακριά από την ομάδα της καρδιάς του.

Συγκεκριμένα ο Ευθυμιάδης ανήκε μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Φαρσάλων όπου και μεταγράφηκε από την Υπέρεια στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος η Αναγέννηση Φαρσάλων ανακοίνωσε μια ακόμη προσθήκη καθώς έντυσε στα κόκκινα τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Βασίλη Ευθυμιάδη.

Ο Ευθυμιάδης επέστρεψε λοιπόν στην ομάδα της Δόξας Υπέρειας ενός συλλόγου στον οποίο έχει γράψει σπουδαία ιστορία αγωνιζόμενος επί σειρά ετών και εκ των αρχηγών της ομάδος. Επίσης έχει φορέσει κατά το παρελθόν και την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Ευθυμιάδης ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Αναγέννησης για την άψογη συνεργασία και εύχεται τα καλύτερα στην ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση της ομάδος καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένεια της Δόξας και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

protostypos.gr