Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (PICS + VIDEOS)

Παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του Απόλλωνα Λάρισας, η ΠΑΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, τόσο για την επαγγελματική της ομάδα, όσο και για τα παιδιά της Κ-19 την Παρασκευή (24/1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η όλη εκδήλωση διεξήχθη στην "Κυματοληγή" στο κέντρο της πόλης σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Εκεί βρέθηκε η διοίκηση της ομάδας με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά, ενώ ήταν και άτομα από την ερασιτεχνική ομάδα αλλά και παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.

">http://

Επίσης ήταν το προπονητικό τιμ τόσο της πρώτης ομάδας αλλά και την ομάδα νέων και όλοι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Το γεύμα ήταν πλούσιο και το κλίμα εξαιρετικό αφού ο σύλλογος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά στην S.L. 2. Το φλουρί κέρδισε ο γιος του Κώστα Κουρτεσιώτη.

Στο πλαίσιο της όμορφης βραδιάς τιμήθηκε με μία πλακέτα και ο πρόεδρος του Animus Γιάννης Νταβέλης από τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας Αποστόλη Φωτάκη.  

Η διοίκηση της ΠΑΕ μαζί με τον ερασιτέχνη και όλους τους ποδοσφαιριστές υπέγραψαν μία φανέλα της ομάδας και θα την παραδώσουν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την συνολική του βοήθεια στο σύλλογο. Τέλος την όμορφη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος.