Βαθμολογία

Χανιά για άνοδο, πήραν το ντέρμπι της πόλης

Τα Χανιά, επικράτησαν άνετα του Πλατανιά με 3-0 και έπιασαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 2. Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους νικητές με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κόρτσαμ με δεύτερη κίτρινη στο 68' και να καταρρέουν. 

 Στο πρώτο ημίχρονο τα Χανιά είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, έναχαμένο τετ α τετ του Βρεττού και έδειχναν πως εύκολα η δύσκολα στην επανάληψη θα έπαιρναν τη νίκη.

 Στο 60' ο Τζιώρας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ο αμυντικός του Πλατανιά Ντοριάνο Κόρτσταμ, που έκανε ντεμπούτο στην επανεμφάνισή του, δέχτηκε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά (65', 68') και αποβλήθηκε.

Τα Χανιά έκαναν το 2-0 στο 78' με εξαιρετικό πλασέ του νεοεισελθόντα Δημητριάδη από ασίστ του επίσης νεοεισελθόντα Γιάκου, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89' ο Πάνος με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, έπειτα από πάσα του Κουσκουνά. 

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Βρεττός (69' Δημητριάδης), Κουσκουνάς (90'+1' Καρτσαμπάς), Τζιώρας (75' Γιάκος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Πουρζιτίδης (79' Ρεβυθόπουλος), Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Σμυρλάκης (84' Κωστίκος), Ουές (85' Πασχαλάκης), Λεϊρία, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης.

liganews.gr