Βαθμολογία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS)

Μέσα σε μία όμορφη και μεστή ατμόσφαιρα, την Πέμπτη (23/1) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Αετός Μακρυχωρίου που τη φετινή χρονιά κοσμεί με την παρουσία του την μεγάλη τοπική κατηγορία αφού κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο σνακ μπαρ «Ο Σάκης». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί άρχοντες και φορείς. Αναλυτικά παρευρέθησαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και καθαριότητας κ. Γεώργιος Νικολάου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Κυρίτσης, η πρόεδρος της κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού, επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μαζί με τους αντιπροέδρους κ. Ρένο Καρυώτη και κ. Μιχάλη Λίταινα.

Σύσσωμη ήταν η διοίκηση του Αετού με τον πρόεδρο κ. Κώστα Τουρλακόπουλου, καθώς και τον αντιπρόεδρο κ. Αλέξη Τσιτούρα, δίπλα τους ήταν το τεχνικό τιμ, ο προπονητής κ. Κώστας Κατσάρας και ο συνεργάτης του κ. Λευτέρης Τέας.

Δεν έλειψε κανένας από τους ποδοσφαιριστές, πραγματικά το γεύμα που επιμελήθηκε ο πρόεδρος ήταν άριστο αφού πέρα από τα αρνιά που είχε, μαζί με την γυναίκα του κ. Χριστίνα Τουρλακοπούλου έψησαν δύο σούβλες κεμπάπ.

Η χαρά ήταν μεγάλη στα πρόσωπα όλων αφού βλέπουν την ομάδα τους να πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο πρόεδρος πήρε για λίγο το λόγο στο βήμα και ευχήθηκε υγεία και ο Αετός να πετύχει τους στόχους του που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα και δήλωσε πως μέριμνα της Ένωσης είναι να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο όσον αφορά τα πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας ο κ. Κωνσταντίνος Ζησόπουλος που είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα. Οι δύο πίτες που κόπηκαν, η μία για την ακαδημία και η δεύτερη για την μεγάλη ομάδα ήταν προσφορά των αδερφών Βλάγκα. Το φλουρί για τη μεγάλη ομάδα κέρδισε ο Γιάννης Κολοβός. Ήταν μία όμορφη βραδιά αντάξια της ιστορίας του Αετού Μακρυχωρίου.