Βαθμολογία

Μιχαήλ: «Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά ο Αλέξης Μιχαήλ:

«Ίσως η χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει φέτος η ΑΕΛ. Νομίζω ότι δεν παρουσιαστήκαμε σε καμια στιγμή, αυτοί που έπρεπε να είμαστε στο παιχνίδι, αν εξαιρέσεις το τελευταίο 25λεπτό, που είπαμε να τα δώσουμε όλα για όλα. Να προσπαθήσουμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και βέβαια εκτός ότι δώσαμε παραπάνω από ότι δώσαμε στο υπόλοιπο παιχνίδι, σταθήκαμε και σε κάποιες φάσεις τυχεροί. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι ο ένας βαθμός, που αν και δεν το αξίζαμε στην αρχή του παιχνιδιού, με την παρουσία μας, στο τέλος νομίζω ότι βάση της μαχητικότητας δείξαμε ότι αυτός που μάχεται και παλεύει κερδίζει έστω και στο τέλος».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
«Για μένα τα πιο δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά με ομάδες που πεθαίνουν για ένα βαθμό, δηλαδή το τρίποντο ή να πάρουν μια ισοπαλία. Από εκεί και μετά με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι ανοικτό θα παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε να παίζουμε πρέπει να κάνουμε τελειώς τα αντίθετα πράγματα από αυτά που κάναμε σήμερα και να σκεφτούμε που ήμασταν και σήμερα που μιλάμε πήραμε ένα βαθμό στην έδρα μας και δεν είμαστε ευχαριστημένοι αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και στο παιχνίδι που έρχεται να δώσουμε ότι υπάρχει μέσα από την ψυχή μας».