Βαθμολογία

Καρανίκας: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο...»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Superleague 1 με τον Παναιτωλικό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας:

«Όπως και φάνηκε σήμερα δεν ήταν η μέρα μας, όμως καθώς χάσαμε ένα ημίχρονο, το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, είπαμε στο δεύτερο θα μπούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο πιεστικοί και πιο αποτελεσματικοί να βρούμε λύσεις και να γυρίσουμε το σκορ. Δεχθήκαμε και ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως στα τελευταία δέκα λεπτά καταφέραμε με δύο φάσεις πέναλτι και φέραμε το ματς στα ίσια. Αφήνουμε αυτό το ματς πίσω τελείωσε, σίγουρα η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Πρέπει να δουλέψουμε δεν έχουμε πολύ χρόνο, περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να το κερδίσουμε στην έδρα μας το Σάββατο και όλα να είναι καλά».

Πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα που κάνει μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση, ίσως η χειρότερη της φετινής σεζόν να μη χάνει το παιχνίδι;
«Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό, συμφωνώ απόλυτα, όταν στην τραγική σου ημέρα δεν χάνεις και καταφέρνεις και βάζεις δύο γκολ, έστω με πέναλτι και παίρνεις ένα πόντο, είναι πάρα πολύ θετικός αυτός ο πόντος για την συνέχεια».

Έρχεται τώρα ο Παναθηναικός πως περιμένεις το ματς αυτό;
«Σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, όποιος επικρατήσει στις μονομαχίες και το θέλει περισσότερο θα κερδίσει».

Νεανική ομάδα, πολύ ταχύτητα, πολύ πίεση, τι πρέπει να βγάλετε εσείς στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Παναθηναικό:
«Αυτό που είπα να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι, να ανατρέψουμε αυτήν την εικόνα σήμερα, να βγάλουμε εγωισμό να κερδίσουμε με ψυχή όλες τις μονομαχίες και σε δεύτερη μοίρα η ποιότητα».