Βαθμολογία

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Δαμασιακός και δείπνησε σε οικογενειακό κλίμα

Νέα χρονιά, νέα όνειρα για τον Δαμασιακό που έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα σε μια πολύ όμορφη βραδιά, σε ταβέρνα στο Δαμάσι. Ο ΑΟΔ, που έβαλε στόχο τη νέα χρονιά να πετύχει πολύ περισσότερα τόσο στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας όσο και στο Κύπελλο, μετά την προπόνηση στη Λάρισα, συγκεντρώθηκε σύσσωμος (πλην του προπονητή Αλέξη Παγκαρλιώτα που έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα) σε ταβέρνα στο Δαμάσι όπου δείπνησε εκλεκτούς μεζέδες.

Γράφει ο Αστέριος Στέλιος Σεΐζης
tirnavitikanea.com

Το κλίμα στην ομάδα, παρά τη κακή βαθμολογική θέση, είναι πολύ καλό μιας και όλοι γνωρίζουν πως αυτή η θέση είναιπλασματική και δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πραγματική δυναμική του ρόστερ της ομάδας. Τη νέα χρόνια, έβαλαν στόχο τα “άτυχα” αποτελέσματα να μειωθούν αισθητά και ομάδα να καταφέρει να “σώσει” την κατηγορία όσο πιο γρήγορα μπορεί. Φυσικά μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή και φέτος στον τελικό του κυπέλλου και η κατάκτηση του. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει ο Δαμασιακός την Πέμπτη 23/1/2020 να προκριθεί επί της Πελασγιώτιδας στο νοκ αουτ αγώνα στη Λάρισα στα γήπεδα “Μητσιμπόνα”. Σαν μια γροθιά ενωμένοι, Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι έδωσαν υπόσχεση να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια φέτος για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει.

Το τραπέζι στην όμορφη εκδήλωση ήταν πλούσιο και περιελάμβανε καλό φαγητό και όχι μόνο. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και πήρε ως δώρο και χρηματικό αντίτιμο ήταν ο Γιώργος Γεωργαντζιάς. Φυσικά μέχρι να φτάσουν να βρουν τον τυχερό, ο Νίκος Γελαλής που είναι μεγάλο πειραχτήρι, έβαλε ένα δικό του φλουρί στην πίτα του και φώναξε εγώ το βρήκα. Τα χειροκρότημα και τα πειράγματα άρχισαν από όλους και πριν προλάβουν να κοπάσουν ο Γεωργαντζιάς βρήκε το πραγματικό φλουρί. Ακολούθησαν γέλια και πειράγματα και στους δύο.