Βαθμολογία

Στους «8» ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1) στο γήπεδο «Κουκολίτσιος Μουσιάρης» ο Πύρρος υποδέχθηκε τον Αετό Μακρυχωρίου για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση με σκορ 1-3. Πολύ νωρίς στο 23’ ο Μάντζαρης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Ο Αετός είχε την υπεροχή, έχασε κλασσικές ευκαιρίες με τους Μάντζαρη και Κολοβό. Στο 42’ ο Σπανός με σουτ έκανε και το 0-2 και έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης.

Στην επανάληψη στο 48’ ατομική ενέργεια του Μούρη που έβγαλε τη σέντρα για τον Γαλάνη, αυτός το πλασέ για να μειώσει σε 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε περισσότερο δυνατό. Στο 87’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κουμπούρα, μεγάλη επέμβαση του Νότα σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Κλούρα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στο 90’ ο Παπαδόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας (46’ λ.τ. Νότας Β.), Σουλάϊ (63’ Τσαγκούλης), Λίτσα, Λέτσιος, Κάτσης (46’ Τσόγκας), Σκέμπι, Αλλιάϊ, Σάρα, Μούρης, Γαλάνης, Λεσάϊ.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Αναστασίου, Γκαμπέτας (46' Λάλας), Ντιντής, Σπανός (62’ Σιάτρας), Κουμπούρας, Μητρούσκας, Κολοβός (46’ Παπαδόπουλους), Αλεξανδρής, Κλούρας, Μάντζαρης (91' λ.τ. Σουπεκιώτης), Μπενεχούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Καραγιάννης, Σκριάπας.