Βαθμολογία

Παναχαϊκή: «Γκρίζα σύννεφα» για την επόμενη μέρα

Η Παναχαϊκή έχει μπροστά της ένα κρίσιμο παιχνίδι την Δευτέρα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει στην επόμενη μέρα σε διοικητικό επίπεδο.

Ήδη τέσσερις παίκτες έχουν αποχωρήσει (Κολ, Λινάρδος, Ρουγκάλας, Πολίμος) και δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια τις επόμενες ημέρες, μεγαλώνοντας την αβεβαιότητα που υπάρχει.

Μπορεί ο φετινός στόχος να είναι η συμμετοχή στα play off, αλλά μετά την δήλωση του Σάκη Καλογερόπουλου ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό φορτίο, υπάρχουν γκρίζα σύννεφα για την συνέχεια της ομάδας τους επόμενους μήνες.

Η επιστροφή του από την Σουηδία την Πέμπτη θα σηματοδοτήσει εξελίξεις, αφού αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για τις προθέσεις του.

Δεν είναι εύκολη η επόμενη μέρα και τα ερωτηματικά αρκετά. Ψάχνει συμπαίκτη ή αγοραστή ο Σάκης Καλογερόπουλος; Και αν συζητάει το δεύτερο ενδεχόμενο πιο είναι το αντίτιμο; Και αν δεν προκύψει κανένα από τα δυο ενδεχόμενα ποια λύση θα δοθεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι το καλοκαίρι;

Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει η ομάδα χωρίς να αυξηθεί το χρέος μέχρι το τέλος της περιόδου. Γεγονός είναι ότι για άλλη μια χρονιά η Παναχαϊκή ταλαιπωρείται από διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Πηγή: SportFM Πάτρας