Βαθμολογία

Στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και το Μαυροβούνι!

Το Μαυροβούνι προσπέρασε το εμπόδιο και της Μελιβοίας μιας και επικράτησε εκτός έδρας με 2-4 του Φιλοκτήτη και κέρδισε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου ήταν ανώτερο και μάλιστα ήταν μπροστά στο σκορ από ημίχρονο με σκορ 1-3. Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Παπανικολάου που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω, έκανε τη δική της φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Για τους νικητές δύο γκολ πέτυχε ο Γαρουφαλιάς (14΄, 26΄) ενώ σκόραραν και οι Βούκουτος (8΄) και Αρσένης Μπάγκας (88΄). Ο Φιλοκτήτης βρήκε δίχτυα με τους Παπαρίζο Μ. (23΄) και Παπαρίζο Ρ. (69΄). Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια με τους Σπανό (13΄) και Γαρουφαλιά (65΄) ενώ ο Φιλοκτήτης με τον Χαρατσή (46΄). Στο 84’ ο Μπάγκας Αρσένης ύστερα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο δεύτερο κάθετο δοκάρι.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Νίκος Παπανικολάου): Δούνιας (37΄Βούρτουρας), Πλατσάς, Παπαρίζος Ρ., Παπαρίζος Μ., Ντούμος, Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Καπετάνιος, Ντόμπρα (74΄ Κουβαράς), Καψάλης, Χαρατσής (82΄Ρήγας).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης (56΄Ριζόπουλος Τ.), Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μπάγκας Κ., Νότας, Μούμος, Μπατζέλας Ν., Βούκουτος, Ακριβόπουλος, Σπανός (60΄ Προβίδας), Γαρουφαλιάς (66΄Μπάγκας Α.).