Βαθμολογία

Πρόκριση με την υπογραφή Τσιάκου για τον Φαλανιακό (PICS)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε την Τρίτη (21/1) το μεσημέρι ο Φαλανιακός. Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Αστέρα Μελισσοχωρίου του Μάκη Αλεξούδη με σκορ 0-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Και τα δύο γκολ σημείωσε ο έμπειρος φορ Κώστας Τσιάκος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο τέλος του ματς με το νεαρό και πολλά υποσχόμενο Ηλία Πανταζή.

Το 0-1

Και το 0-2

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Πλατυκάμπου. Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου παρουσιάστηκε πολύ μαχητικός και πραγματικά έδειξε πως διαθέτει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να κάνει πολλά πράγματα φέτος στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Στο ματς με τον Φαλανιακό οι παίκτες πάλεψαν, μόχθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και είχαν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο μέρος με τον Χαρούλη, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας της Φαλάνης Βαγγέλης Παπαγούλης έκανε δύο τρομερές αποκρούσεις.

Από την άλλη ο Φαλανιακός με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα (αγωνίστηκε χωρίς πέντε βασικούς παίκτες) πήρε την πρόκριση που ήταν το ζητούμενο. Παρουσιάστηκε μαχητικός και ανέβασε στροφές μετά το 30’, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση που ήθελε. Πολύ καλή η παρουσία και κέρδος αρκετοί παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έδειξαν πως θα βοηθήσουν πολύ στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και του κυπέλλου που ακολουθεί. Εξαιρετικός ήταν ο νεαρός Κώστας Γκανάτσας που πήρε χρόνο συμμετοχής και πραγματικά εάν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Παίκτης με πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και ποδοσφαιρικό μυαλό. Πολύ σημαντικό ατού για την ομάδα της Φαλάνης το βάθος που έχει στο ρόστερ κάτι που θα είναι το δυνατό της «χαρτί» για την εξέλιξη της χρονιάς.

Στο 11’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ από κοντά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23’ ο Χαρούλης έκανε το σουτ από κοντά, μπλόκαρε ο Παπαγούλας. Στο 36’ ο Λεσάϊ έδωσε ωραία πάσα στον Τσιάκο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο 42’ ο Χαρούλης βρέθηκε στην αντεπίθεση σε θέση τετ α τετ με τον Παπαγούλα με τον τελευταίο να σώζει σωτήρια με τα πόδια του σουτ του έμπειρου επιθετικού του Μελισσοχωρίου.

Στο 50’ ο Κολοβός για τους γηπεδούχους βρήκε την μπάλα με το χέρι (πέναλτι) από σέντρα που πήγε να κάνει ο Ιωαννίδης και ο Τσιάκος εκτέλεσε από τα έντεκα βήματα για το 0-1.

Στο 68’ ο Χρήστος Λυγούρας έκανε το σουτ από κοντά με τον κίπερ του Μελισσοχωρίου να διώχνει με τα πόδια τον κίνδυνο. Στο 89’ ο Ηλίας Πανταζής είχε δοκάρι για τον Φαλανιακό.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης, Γουριώτης, Κολοβός, Σουλιώτης (64’ Δανιλούλης), Γκουντάρας (64’ Sula), Χαρούλης (64’ Διαμαντής), Αγγελακόπουλος, Καραμάνο, Λιάγκας, Καφαντάρης (40’ λ.τ. Μαλαχτάρης).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Παπαγούλας, Ιωαννίδης, Πανταζής Η., Κολοβός (69’ Γκανάτσας), Σούλι, Αντωνόπουλος, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (69’ Φουσίκας), Τσιάκος (56’ Ντανίκας), Λεσάϊ (56’ Καρυώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Νάκας, Μίχος.