Βαθμολογία

Τότε θα γίνει η συνάντηση των Big 4 με Αυγενάκη, FIFA και UEFA

Επίσημη… μορφή πήρε η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων «μεγάλων» με Αυγενάκη, FIFA και UEFA για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως έγινε γνωστό από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Ζόραν Λάκοβιτς, ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών των μελών της UEFA κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των «Big 4», ήτοι τους Γιάννη Αλαφούζο, Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη αλλά και τους προέδρους της ΕΠΟ και της Super League, τους Βαγγέλη Γραμμένο και Μηνά Λυσάνδρου, αντίστοιχα, σε συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1).

Η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις 15:00 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο Σύνταγμα. Παράλληλα, το «παρών» θα δώσει ο Λούκα Νικόλα, από την Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών της FIFA, ο Χέρμπερτ Χούμπελ, εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA, ο Μάριος Γεωργίου από την Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών των μελών της UEFA και ο Σέφτον Πέρι, Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης της UEFA.

onsports.gr