Βαθμολογία

Τιμές και βραβεύσεις στον χορό του ΑΟΦ και του ΓΣΦ (PICS)

Με γιορτινή διάθεση και όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε από κοινού η επετειακή εκδήλωση μνήμης-χοροεσπερίδα των δυο σωματείων των Φαρσάλων. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων που διεξήχθη το Σάββατο (18/1) στο «Κτήμα Αίγλη».

Της Βάσως Γκατζούλη

Η βραδιά είχε πολλές βραβεύσεις, εκπλήξεις και ζωντανή μουσική. Με την παρουσία τους τίμησαν εξέχοντα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο. Την όμορφη εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος του ΓΣ Φαρσάλων κ. Έρη Σιώμου και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Θανάσης Λέφας.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι…

Το παρόν έδωσαν από την τοπική αυτοδιοίκηση ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή, ο αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Κουκουλιός, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκατζόγιας, ο πρόεδρος του αθλητικού και πολιτιστικού οργανισμού κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μαζί με τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Κώστα Κουρδή.

Πάνω από 400 άτομα

Γέμισε από κόσμο το Κτήμα Αίγλη, πάνω από 400 άτομα ήταν οι παρευρισκόμενοι που τίμησαν αυτό το όμορφο γεγονός. Εκλεκτά τα εδέσματα καθώς και η μουσική που κράτησε αμείωτο το χορό, καθώς και το ενδιαφέρον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και από τα δύο σωματεία ήταν εκεί οι διοικήσεις, οι προπονητές και οι παίκτες, όσον αφορά την ομάδα του Αχιλλέα περιχαρής ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θανάσης Λέφας, ο έμπειρος τεχνικός κ. Χρήστος Καπελιάνης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αχιλλέα που όλοι τους το χάρηκαν με την καρδιά τους.

Βραβεύσεις Χορού από Γ.Σ. Φαρσάλων: Βραβεύτηκαν οι κ.κ. Τάκης Μόκας, Κων/νος Τασόκας, Αντωνόπουλος Κώστας, Τσαπραΐλης Χρήστος, Μπανάκας Ευάγγελος,

Βραβεύσεις Χορού από Αχιλλέα Φαρσάλων: Βραβεύτηκαν οι κ.κ. Παραφέστας Τάκης, Χατζημήτρος Νικόλαος, Βουλγαράκης Σωτήρης, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Τσιανάκας Βασίλης, Παπαδόπουλος Αποστόλης, Κορδαλής Παναγιώτης.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει εικόνες από την όμορφη βραδιά και τις βραβεύσεις που έγιναν…