Βαθμολογία

«Στα επόμενα ματς να δείξουμε πως αξίζουμε την ελπίδα για...»

Ο Βαγγέλης Μόρας τόνισε πως η ΑΕΛ έκανε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ένωση. Αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και είπε πως η ΑΕΛ έκανε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα μίλησε για τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και τόνισε τον σεβασμό του για την Ένωση. Ωστόσο «στάθηκε» στα δυο επόμενα ματς της ΑΕΛ και αν μπορεί η ομάδα να έχει ευρωπαϊκή προοπτική.

«Πέρασα τέσσερα φοβερά χρόνια στην ΑΕΚ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη κι ελπίζω αυτή ομάδα να δουλέψει αρκετά ως το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει ξανά διεκδικώντας τον τίτλο διότι μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε διαλύθηκαν όλα. Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να το πετύχουν αυτό, όπως ο Ίλια Ίβιτς στον οποίο πιστεύω», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

«Η ομάδα μας δεν έκανε καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά ευτυχώς έγινε τώρα αυτό κι ελπίζω στα επόμενα δύο ματς με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό να είμαστε αυτοί που πρέπει δείχνοντας πως αξίζουμε την ελπίδα για μια θέση στην Ευρώπη. Στο σημερινό ματς ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε όπου και πάλι πληρώσαμε ένα λάθος μας δείχνοντας πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πώς συμβαίνει τόσο συχνά αυτό τη φετινή σεζόν…», κατέληξε.