Βαθμολογία

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Παναγροτικός Νίκαιας

Με αφορμή τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη αλλά και της κα Κουτίνα στη σημερινή αναμέτρηση Παναγροτικός-Προμηθέας (1-2), οι άνθρωποι της Νίκαιας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«Για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές… Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη αλλά είναι πολλοστή φορά που η ομάδα μας βρίσκει απέναντί της μια εχθρική διαιτησία. Επιλέξαμε συνειδητά το προηγούμενο διάστημα να δείξουμε ανεκτικότητα, πιστεύοντας ότι κατά αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουμε από την πλευρά μας και το έργο της επιτροπής διαιτησίας, στην οποία έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη, αλλά δυστυχώς η σημερινή διαιτησία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, … ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη βοηθός κ. Κουτίνα ΔΕΝ ΕΙΔΕ τον ποδοσφαιριστή του Προμηθέα να έρχεται από θέση οφσάιντ στη φάση του πρώτου γκολ.

Ο διαιτητής κ. Καραγιάννης ΔΕΝ ΕΙΔΕ το χέρι εντός περιοχής αμυνομένου παίκτη του Προμηθέα και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, όπως επίσης ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΙΣ τον ποδοσφαιριστή του Προμηθέα, Χρήστο Πότση να συνεχίζει το παιχνίδι μετά το σφύριγμά του και ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα δεν τον αποβάλλει.

Η ομάδα μας, γνωστή για το ήθος που τη διακατέχει, εντός και εκτός των αγωνιστικών γραμμών το μόνο που ζητάει είναι ο σεβασμός στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, του προπονητή, των παραγόντων της και εύχεται να μη χρειαστεί να επανέλθει δια μέσω ανακοινώσεων».

Υ.Γ. Η ομάδα μας εύχεται καλή χρονιά σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Υ.Γ. 2. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για την εμφάνιση και τη νίκη της.