Βαθμολογία

«Όλα τα λεφτά» ήταν ο Μπόντε (PICS)

Πελασγιώτιδα και Δήμητρα Γιάννουλης αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (19/1) με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-1 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Σε μεγάλα κέφια ο Πάρης Μπόντε έκανε ξανά την διαφορά.

Της Βάσως Γκατζούλη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ


Το παιχνίδι ήταν σφιχτό και δυνατό χωρίς φάσεις, μία καλή στιγμή στο 44’ όταν ο Ποτός μπήκε μόνος του από πλάγια, έβγαλε για τον Τσιαντούλη, η μπάλα κόντραρε και έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη έγινε ακόμα πιο δυνατό το ματς, όπου στο 70’ ο Μπόντε έκανε το καλό σουτ, η μπάλα έφυγε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαστοροδήμου και πέντε λεπτά αργότερα ο Πάρης Μπόντε βρήκε δίχτυα με το ευθύβολο σουτ στην απέναντι γωνία, ύστερα από την κάθετη μπαλιά του Γκαλγκανόπουλου (0-1).

Στο 87’ ωραία μπαλιά του Ραμάϊ για τον Μπόντε που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89’ η «Πέλα» θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Θώμος, ο Σαπάκος με κεφαλιά έδιωξε τον κίνδυνο, στην προσπάθειά του αυτή να πιαστεί έσκισε τα δίχτυα, μέχρι να διορθωθεί η ζημία ο κ. Μπουμαρσόπουλος κράτησε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης (72’ Νυχτερίδας), Γούργος (90’ Ιορδανίδης), Νεστορίδης, Μούτος, Θώμος, Κουτσικούλης (85’ Γκόγκος), Χατζής (52’ Ντογκάνι), Ποτός, Τσιαντούλης, Τσιγγάνης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Βλιώρας, Σαπάκος, Τσατσελάρι (65’ Γκαλγκανόπουλος), Ντόκος, Ντούφας, Παπακωνσταντίνου, Μπάμπαλης, Μαυρουδής Ι. (80’ Μπουκουβάλας), Μπόντε (90’ Κατέρης), Καρέλας, Ραμάϊ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπλιώνας.