Βαθμολογία

Πανόπουλος: «Όλα έγιναν μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες»

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει το φάσμα του εξωαγωνιστικού υποβιβασμού για το θέμα των παρατυπιών στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος και ο Χρήστος Πανόπουλος τοποθετήθηκε για την υπόθεση σε συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας των ακριτών υποστήριξε πως όλα έγιναν με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, ωστόσο είπε ότι δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς της ομάδας του, εφόσον αποφασιστεί ο υποβιβασμός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Καλησπέρα, καλή χρονιά. Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μας στο ποδόσφαιρο μέσα από την Ξάνθη. Όσα καλά και όσα κακά και αν έχω κάνει στη διαδρομή αυτών των χρόνων, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Πώς θα μπορούσα άλλωστε να ήμουν σήμερα μπροστά σας, αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Επειδή όμως ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη ζωή που ζούμε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας, όχι μετά από 30 χρόνια παρουσίας, αλλά μετά από 50, ακόμη και 80 χρόνια παρουσίας στην κοινωνική ζωή, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε και εσείς αντίστοιχα λογικά ασχολείστε, ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.

Για μένα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο Θεός και η Δικαιοσύνη και σε αυτά τα δύο πιστεύω. Κύριοι, στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βατράχια, τα βουβάλια συγνώμη, στο βούρκο, στο βούρκο, όταν πλακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Και με ποιον τρόπο.

Στη Χάγη δεν θα πάμε. Ούτε σε βουλευτές, ούτε σε υπουργεία. Ούτε στον πρωθυπουργό, παρότι το δικαιούμαστε. Το δικαιούμαστε, αλλά δεν θα το κάνουμε. Δεν θα κλείσουμε τους δρόμους, ούτε τις εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επαναστάσεις. Και δεν θα το κάνουμε αυτό, ούτε πριν, ούτε μετά την οποιαδήποτε απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και αυτή θα πρέπει να τη σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας και εύχομαι από ψυχής ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειάς σας τον καινούργιο χρόνο, για εσάς και τις οικογένειές σας. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ», ανέφερε ο Χρ. Πανόπουλος.

Ενώ για το παιχνίδι σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός κέρδισε σούπερ τίμια και ήταν η χειρότερη Ξάνθη των τελευταίων 30 χρόνων, με εμφάνιση που δεν υπάρχει ούτε στο ερασιτεχνικό. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει με 2-3 γκολ διαφορά. Σας ευχαριστώ πολύ. Γιατί κάτι έπρεπε να πω και για το παιχνίδι».

Πηγή: a-sports.gr