Βαθμολογία

Εκτός έδρας επιτυχία για την Μάνδρα και… μεταγραφές!

Η Μάνδρα σημείωσε μία ακόμη νίκη κερδίζοντας εκτός έδρας τον Μυραϊκό με σκορ 4-7 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Στο 2’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καραβιδές έκανε το 1-0. Στο 10’ με φάουλ ο Τεκέδης έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Πέντε λεπτά μετά το ένα – δύο έκαναν Τεκέδης και Ζούγκα Μαν. που έβγαλαν για τον Ζούγκα Μαρ. και αυτός με σουτ έκανε το 1-2.

Στο 17’ πάλι με τον ίδιο τρόπο ο Μυραϊκός έκανε το 2-2. Στο 40’ ο Φασούλας έβγαλε για τον Τεκέδη και αυτό με σουτ στην κίνηση το 2-3. Στο 50’ κάθετη του Τεκέδη για τον Τζουρμακλιώτη που με σου έκανε το 2-4.

Στο 65’ ο Μυραϊκός μείωσε σε 3-4 με το σουτ του Καραβιδέ. Στο 70’ τη μπαλιά έβγαλε ο Καδόγλου, για τον Τεκέδη που έκανε τρία τα τέρματά του και το σκορ 3-5.

Στο 80’ κάθετη πάσα του Τεκέδη για τον Τζουρμακλιώτη που με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 3-6. Πέντε λεπτά μετά ο Σάλα έβγαλε για τον Ζούγκα Μαρ. που πέρασε τους πάντες και με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 3-7. Και το τελικό 4-7 έγινε στο 89’ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή για τον Μυραϊκό.

Μυραϊκός: Σταυροθεόδωρος, Βαλτινός, Βλάνδος, Παπαθανασίου, Κουμαντζέλης, Χατζηστεφάνου, Οικονόμου, Μπαής (40’ Χασιώτης), Αποστολόπουλος, Καραβιδές (60’ Καρακίτσιος), Περδικούλης.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ράιδος (83’ Κιτσόπουλος), Ζούγκα Μαρ., Κυριακάκης (40’ Τζουρμακλιώτης), Τζήκας (55’ Καδόγλου), Φασούλας, Τσάβο, Κατσιαβριάς (80’ Τάτσιος), Σάλα, Τεκέδης, Χατζηλαδάς, Ζούγκα Μαν.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Τσένος, Μπακλαβά.

Μεταγραφές για την Μάνδρα

Νίκος Τσάβο, αμυντικός από τον Ηρακλή Χάλκης, 23 ετών και η επιστροφή του Δημήτρη Φασούλα από την Πελασγιώτιδα, είναι δεξί μπακ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ