Βαθμολογία

Νίκες για Δωτιέα, Κιλελέρ, ισοπαλία στο Αργυροπούλι

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX που διεξήχθησαν το Σάββατο (18/1)

Δόξα Βλαχογιαννίου – Δωτιέας Αγιάς 0-2

Ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το Βλαχογιάννι επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 0-2. Οι Αγιώτες ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και κατάφεραν να βρούνε δύο φορές δίχτυα με τους Φουκαλά (66΄) και Μαλάκο (72΄) και παραμένουν σταθερά στην τετράδα.

Η Δόξα δεν κατάφερε να νικήσει σε καμία περίπτωση τον εξαιρετικό πορτιέρο Κώστα Μπρέλλα ο οποίος απέκρουσε και το χτύπημα πέναλτι του Κωνσταντινίδη.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Νίκος Φακίτσας): Βουγιουρδής, Τσούντσουρας, Κωνσταντινίδης, Τσιάρας, Μητούλας, Γκουρομπίνος Μ. (89΄Γκουρομπίνος Δ.), Τασιούλης, Κοντοθανάσης, Ράχης, Νάτσης, Αλεξίου.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μπρέλλας, Μάντσε, Μπέτσιος, Κόκκινος, Ντελής, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Κορλός (65΄Φουκαλάς), Σβερκούλης (86΄Χαδούλης), Γιώργης (78΄Χονδροδήμος), Μαλάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Μπλιώνας

Κιλελέρ – Μαυροβούνι 1-0

Ο Χρήστος Τζέκα αποδείχθηκε ο «δήμιος» του Μαυροβουνίου μιας και σκόραρε στο 83΄και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Κιλελέρ επικρατώντας με 1-0.

Μια νίκη που διατηρεί σταθερά τους «κιτρινόμαυρους» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, απέναντι στους «πετεινούς» που διεκδίκησαν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βαλατσός, Μίλι (61΄Χατζής Κ.), Τζαβέλλας, Παλάσκας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Τζέκα (90΄Λένας), Παπαχρήστος, Ζιόμπουρας Απ., Μακρής.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος (87΄Νότας), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος (89΄Μπάγκας Α.), Σπανός (72΄Μπατζέλας Β.), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος (67΄Προβίδας), Ακριβόπουλος, Γαρουφαλιάς.’

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Ντελέζος, Κοτούμπας.

Αργυροπούλι – Αβέρωφ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αργυροπούλι με την τοπική Δόξα και το Αβέρωφ να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον μεταξύ δύο οκάδων που θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία.

Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 20΄με τον Ταστεμερίδη και λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος ο Μπέλτσιος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 μιας και τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη και παρά τις όποιες προσπάθειες. Η Δόξα είχε χαμένο πέναλτι με τον Τσούτσα (άουτ) και ενώ το σκορ ήταν 0-1.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Κώστας Τσιάγκος-Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Α., Μπαχτσιβάνος Στ., Σακοράφας Χ., Σακοράφας Β. (30΄Παραφέστας), Φορτούνας, Νταμπαλέτσιος (30΄Πλιάτσικας), Καλόγηρος (90΄Λεσάι), Τσούτσας, Τσιάγκος, Μπέλτσιος, Νικολακούλης.

ΑΒΕΡΩΦ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Μπαστούνης (85΄Παπαδημητρίου), Στράτος (68΄Στεργίου), Μούτσα, Μίλλερ, Λιλολάρι, Μπαρούτας (76΄Ντέκας), Αλατάς, Γραμμένος, Παρλάντζας, Ταστεμερίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Τέγος, Κουιτζής.