Βαθμολογία

Με «ήρωα» τον Κουσιά, ο Αχιλλέας «φρέναρε» τον ΠΟΕ (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πάρει μια υπερπολύτιμη ισοπαλία στην έδρα του κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΟ Ελασσόνας με 0 – 0 σε ένα παιχνίδι στο οποίο ναι μεν οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Κουσιά και σε μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 19 βαθμούς και μαζί με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ είναι στην 9η θέση μετά από 17 αγωνιστικές. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία, μέχρι το 30′ όταν ο Μπαρλαγιάννης με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κουσιά.

Στο 32′ ο Αθανασούλης ανατράπηκε από τον Χρήστο Πετράκη με τον κ. Στάικο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Χάμος στήθηκε απέναντι στον Κουσιά με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να τον σταματά στην δεξιά γωνία του και να κρατάει το μηδέν. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κουσιάς έδιωξε την κοντινή προβολή του Πετκολάι με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΕ πίεσε ακόμη περισσότερο, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πολύ σωστά αμυντικά και κλείνοντας όλους τους χώρους δεν επέτρεψαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΟΕ καταγράφηκε στο 65′ όταν ο Σουγλής έπιασε το σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Ενώ άουτ κατέληξε και το σουτ του Ζηρδέλη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έτσι παρέμεινε το 0 – 0 με τον Αχιλλέα να πανηγυρίζει έναν βαθμό “χρυσάφι”!

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Θ., Τλούπας, Πετράκης Χρ., Κατσανάκης, Τσούλης Δ., Πατσιούρας, Κομισόπουλος, Γαγάρας (90′ Μπαιράμι), Παρθένης (85′ Ιμεράι), Καναβός (60′ Πετράκης Μ.).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (68′ Νταμπόσης), Λαγός (60′ Ζηρδέλης), Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης, Πετκολάι, Λαζαρίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Νάκας, Τζιμούρτος.

Πηγή: protostypos.gr