Βαθμολογία

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Αστέρας Μελισσοχωρίου (PICS)

Την Πέμπτη (16/1) ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μία όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα στο ζεστό χώρο που προσφέρει στις θαμώνες του το ουζερί «η καλή καρδιά».

Της Βάσως Γκατζούλη

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες, επίτιμοι καλεσμένοι καθώς και φίλοι της ομάδας ήταν εκεί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αλέκος Χονδρονάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Φιλιππούλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου κ. Δημήτρης Ροϊδούλης, ο πρόεδρος Πολιτιστικού Μελισσοχωρίου κ. Ιωάννης Δαλάκας, καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Κώστας Κουρδής.

Με την παρουσία τους τίμησαν ο προπονητής και φίλος της ομάδας κ. Γιώργος Κοτσανούλης, καθώς και οι επί χρόνια χορηγοί της ομάδας με τις χωματουργικές εργασίες οι κύριοι Ηλίας Μπακαγιάννης και Νίκος Κατσαμάγκας.

Το γεύμα που παραχωρήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Αγγελούλη καθώς και τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Λεωνίδα Μπουρντένα ήταν πλούσιο σε εδέσματα και άφθονο κρασί και ποτά. Η πίτα ήταν προσφορά από το αρτοποιείο του κυρίου Χρήστου Μπελτσίδη που βρίσκεται στην οδό Αεροδρομίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία.

Όλοι από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου ήταν χαρούμενοι, χαμογελαστός ο προπονητής της ομάδας κ. Μάκης Αλεξούδης και όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης σε λίγο καιρό θα παραδοθεί ένα γήπεδο στολίδι στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης είπε πως τέτοιες ομάδες τιμούν την Ένωση. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Αγγελούλης τόνισε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Το πρόσωπο της βραδιάς που πρέπει να αναφέρουμε είναι ο επί πολλά χρόνια παράγοντας και αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Καρακάσης που πραγματικά φροντίζει έτσι ώστε να είναι όλα στη θέση τους για την ομάδα. Κοντά στην ομάδα και ο επί πολλά χρόνια διαιτητής κ. Βαγγέλης Δανιλούλης. Το φλουρί τέλος κέρδισε ο Αχιλλέας Μαλαχτάρης και τα χρήματα πραγματικά από το αντίτιμο έπιασαν τόπο αφού σε μία εβδομάδα φεύγει φαντάρος για την Αλεξανδρούπολη και του ευχόμαστε καλή θητεία.