Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλου της ΕΠΣΛ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Το πρώτο χρονικά "εισιτήριο" για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας εξασφάλισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στην Υπέρεια της τοπικής Δόξας με 3-1.

Οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ στο 16' με σουτ του Γκαμπέτα, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 49' με τον Μπαλογιάννη. Στο 62' μετά από σέντρα του Nτούφα και "μονοκόμματο" σουτ του Τόλιου σημειώθηκε το 0-3, με τους γηπεδούχους να επιτυγχάνουν το γκολ της τιμής στο 84' με σουτ του Γ.Τσιούρη.

Εύκολο το διαιτητικό έργο των Αδάμου Κουκούλη -Χρήστου Νάκα - Δημήτρη Παραφέστα.

ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Δημητρίου (85' Ν.Τσιούρης), Ντραμπάκουλος, Σπυρόπουλος, Πρίφτης, Σουλτούκης (75' Καλφόγλου), Τζατζάκης, Ντόντος, Κερμελίδης, Γκατζόγιας (66' Γ.Τσιούρης), Κουσιώρας (89' Πισάι).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Ντούφας, Γαλάνης, Δραγατσίκης, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (61' Τόλιος), Αργύρης, Μπαλογιάννης (65' Χρυσοστόμου), Δραχαλίβας.

* Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ευχαριστεί θερμά την Δόξα Υπέρειας για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή του συλλόγου και της εύχεται κάθε επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει.