Βαθμολογία

Ο Καρανίκας για Ουάρντα, Κάτσε και Κούγια

Τη γνώμη του Νίκου Καρανίκα, ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ζήτησε το FOCUS 103,6 FM, με αφορμή το παιχνίδι με την ΑΕΛ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ουάρντα, τον Κάτσε και τον Κούγια. Μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας, είπε:

-“Στη φάση που βρέθηκα μέσα στην περιοχή του Άρη, απέφυγα έναν παίκτη και σούταρα, αλλά ο Κουέστα έπεσε σωστά και μου φρέναρε το δρόμο, αντέδρασε πάρα πολύ καλά, γιατί είναι καλός τερματοφύλακας”.

-“Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, σε κάθε ματς κάνει 14 τελικές, το λιγότερο και με εμάς δεν έκανε καμία. Αυτό δεν σημαίνει κάτι; Ότοι τους μπλοκάραμε και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους; Εαν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει, αυτή είναι η ΑΕΛ, γιατί χάσαμε ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης έχει μπροστά, παίκτες με ποιότητα, είναι παικταράδες ο Φετφατζίδης, ο Μπρούνο Γκάμα, ο Λάρσον και ο Ιντέγε και εμείς τους κρατήσαμε μακριά”.

-“Ο Ουάρντα και ο Κάτσε δεν έχουν ακόμη πληροφόρηση ότι θα αποχωρήσουν από τη Λάρισα, σήμερα προπονήθηκαν κανονικά μαζί μας και είναι χαρούμενοι στη Λάρισα. Εγώ κάνω παρέα με τον Ουάρντα, σχεδόν καθημερινά και ξέρω ότι είναι πολύ καλό παιδί, αλλά είναι σταρ και θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του. Στη Λάρισα τον αγαπάνε, γιατί μέσα στο γήπεδο τρέχει 90 λεπτά, δίνει και την ψυχή του για την ομάδα και αυτό το εκτιμούν”.

-“Είδα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα και περίμενα ένα διαφορετικό πρόσωπο από τον ΠΑΟΚ, αλλά η ΑΕΚ ήταν αλλαγμένη, με την παρουσία του νέου προπονητή της”.

-“Ο Αλέξης Κούγιας είναι προσωπικότητα, μπαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας, μιλάει ήρεμα και με σεβασμό, είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε. Ποτέ δεν παραφέρθηκε…”

-“Έπαιξα στον ΠΑΣ Γιάννενα και εκτιμώ το ψωμί που έφαγα εκεί, αλλά βλέποντας την πορεία της ομάδας, θεωρώ ότι μόνο από αυτοκτονία δική τους θα χάσουν την άνοδο. Εύχομαι να το πετύχουν”.