Βαθμολογία

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του… (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (12/1) στο Βιολογικό της Νέας Σμύρνης. Η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας (1-1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 Νέων, με την ομάδα του Βαγγέλη Στουρνάρα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 90′ και τη Κέρκυρα να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις!!!

Το Λαρισινό συγκρότημα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και το τελικό σκορ σίγουρα αδικεί την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Απόλλωνα. Εξαιρετικός ήταν ο πορτιέρο της Κέρκυρας Τζαφέτας.

Η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και είχε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος με τους Ραφαήλ Τσολάκη, Βαγγέλη Βλησαρούλη και Γιώργο Σκύφτα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα με τους γηπεδούχους να πιέζουν για γκολ και τους Πρόδρομο Κουτσούκη, Στέλιο Παναγιώτου, Βασίλη Εστιάδη και Ραφαήλ Τσολάκη.

Ο Πρόδρομος Κουτσούκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών αγώνα, όπου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενουμένων και έκανε το 1–0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δύο λεπτά μετά, η Κέρκυρα έφερε το ματς στα ίσια με το σουτ του Αρμενιάκου, όπου κέρδισε τον Στάθη Παπαθανασίου για το 1–1 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαθανασίου Ευστ., Παλαιολόγου, Παπαδόπουλος (63′ Τσουλάνι), Τσολάκης (63′ Εστιάδης), Σκύφτας, Ευθυμιάδης, Μπρότσης, (86′ Μαχούχας), Παπαθανασίου Γ., Τσούπρος, Βλησαρούλης (58′ Παναγιώτου), Κουτσούκης.

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Τζαφέτας, Γκόγκος, Αρμενιάκος, Γουλιαρμής, Μεριάμος, Τζώρας, Μπακόλης (53′ Μπουτάνι), Σάγιας, Μποτίνι (83′ Στεργίου), Παγιατής, Μπραχιματάι.

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης, Τσικλητάρη, Φωτιάδου (ΕΠΣ Πιερίας).

*Όσοι ενδιαφέρονται για ατομικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να στείλουν μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.