Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η Φορτούνα Κουτσοχέρου

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου συνέτριψε τον Σταυρό με το εντυπωσιακό 0-7 και μάλιστα εκτός έδρας. Μία νίκη που έφερε το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου στη δεύτερη θέση όπου και ισοβαθμεί με τους Χαλκιάδες τους οποίους και φιλοξενεί την ερχόμενη αγωνιστική, στο φινάλε του α΄γύρου.

Στο 13΄ο Δημήτρης Σιούτας μετά από ασίστ του Καλφούντζου και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Παζάρι έκανε το 0-2. Στο 18΄ ο Σιούτας ολοκλήρωσε το προσωπικό σόου με το τρίτο τέρμα, μετά από ασίστ του Σφέτσου (0-3).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τασιούλης με κεφαλιά μετά από προσπάθεια του Παζάρα έκανε το 0-4 και στο 65΄ο Ηλίας Καλφούντζος πέτυχε το 0-5 μετά από ασίστ του Τσιάμη Γ., σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα με τη Φορτούνα.

Στο 65΄ήταν η σειρά του Γκιόνα ύστερα από ασίστ του Καλφούντζου να χρισθεί σκόρερ για το 0-6 και το κερασάκι στην τούρτα για το 0-7 έβαλε στο 78΄ο Δημήτρης Σκούπρας με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλφούντζου.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβος (55' Μπέκος), Καπνόπουλος, Σφέτσιος, Ζήκος, Σκούπρας, Τσιάμης Β. (46' Ξύτσας), Καλφούντζος Ηλ., Τσιάμης Γ., Σιούτας (46' Τασιούλης), Παζάρας (55' Γκιόνας), Τσιούτσιας

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Κουβατάς, Κουρέτσος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ