Βαθμολογία

Νίκη στις καθυστερήσεις για την Μάνδρα!!!

Η Μάνδρα επικράτησε στο γήπεδο Αμυγδαλέας απέναντι στο νεαρό σύνολο της Ομόνοιας (παίκτης 15-18 ετών) με σκορ 2-1 το μεσημέρι της Κυριακής (12/1) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 30’ ο Ζούγκα Μαν. από το ύψος του πέναλτι αστόχησε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ανδριανόπουλος ξέφυγε στην αντεπίθεση, το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 60’ ο Χατζηλαδάς με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 77’ ήρθε η απάντηση από την Ομόνοια με το καταπληκτικό γκολ του Αθανασιάδη από τα 40 μέτρα για το 1-1.

Στο 90’ έχασε μοναδική ευκαιρία ο Μακρυνίκας αφού βρέθηκε τετ α τετ με τον Ράιδο που τον σταμάτησε όμως. Και στο 91’ ο Τεκέδης με σουτ έδωσε τη λύση για τη Μάνδρα για το τελικό 2-1.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ράιδος, Καδόγλου, Κάβο, Ζούγκα Μαρ., Κυριακάκης (87’ Τάτσης), Κατσιαβριάς, Σάλα, Ζούγκα Μαν. (60’ Τεκέδης), Ανδιανόπουλος (80’ Τζουρμακλιώτης), Χατζηλαδάς, Τζήκας.

Ομόνοια Λάρισας (Θανάσης Τσουμάνης): Στεφούδης, Μακρής (55’ Κατσούλης), Γεωργατζάς (50’ Σπηλιώτης), Θέμελης, Τσιάρας Γ., Θεοχάρης, Σπανός (70’ Γκάμπρια), Αθανασιάδης, Μακρυνίκας, Πάγια, Τριανταφύλλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Τάνας, Καραμαγκιόλας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ