Βαθμολογία

Χορταστική ισοπαλία στον Πλατύκαμπο!

Δόξα Ομορφοχωρίου και Αναγέννηση Καλοχωρίου απέσπασαν από έναν πόντο ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 το μεσημέρι της Κυριακής (12/1) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Η Δόξα κατάφερε να φρενάρει την κούρσα που κάνει φέτος το Καλοχώρι και μάλιστα οι γηπεδούχοι μέχρι και το 89’ κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους.

Στο 30’ ο Μπράτσια με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Δόξα με το σουτ του Αθανασίου μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

37’ και 38’ Λίταινας και Μπράτσια έκαναν τα σουτ όμως δεν είχαν τύχη. Στο 45’ ο Σαμαράς είχε χαμένο τετ α τετ. Στο 60’ ο Νούσιος Γ.Β. έκανε το σουτ έβγαλε στο γάμα ο Μπίτης. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα είχε οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75’ μοναδική ευκαιρία έχασε ο Καββαδία για γκολ. Στο 78’ καλό σουτ του Αθανασίου έφυγε άουτ. Στο 84’ ο Καλόγηρος έκανε το γυριστό σουτ έξω από την περιοχή για να γίνει η ολική ανατροπή και το 2-1.

Στο 88’ το σουτ έκανε το Καββαδίας, έβγαλαν οι αμυντικοί, ένα λεπτό μετά ο Νούσιος Γ.Α. έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και το τελικό 2-2. Και στο 90’ το Καλοχώρι διαμαρτύρεται για το γκολ του Λίταινα όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Από την άλλη η Δόξα διαμαρτύρεται για το πρώτο γκολ του Καλοχωρίου γιατί όπως υποστηρίζουν ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Τσόγκας, Σφέτσος Η., Σφέτσος Κ., Ροδίτης, Τζαλαμπύρας, Αθανασίου (75’ Σφέτσος Ν.), Καρανικόλας, Καλόγηρος, Σφέτσος Α. (46’ λ.τ. Καββαδίας), Ντένις.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Γκόγκος, Παναγιωτίδης, Μάρκου, Λούγκος, Νούσιος Γ.Β., Τσιρώνης, Νούσιος Γ.Α., Σαμαράς, Μπράτσια, Λίταινας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Πατσής, Δίχρης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ