Βαθμολογία

Το Μαυροβούνι τις ευκαιρίες και η Αγιά τον Μπρέλλα! (PICS)

Μαυροβούνι και Δωτιέας Αγιάς αναμετρήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/1) χωρίς να προκύπτει νικητής με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους όμως οι προσωπικές ενέργειες του Παναγιώτη Σάπιου και του Βασίλη Σπανού έδιναν το κάτι παραπάνω στο ματς.

Στην επανάληψη στο 60’ με πέναλτι προηγήθηκε η Αγιά, στο 73’ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε το Μαυροβούνι και από εκεί και πέρα ότι ευκαιρίες έκαναν οι γηπεδούχοι εξουδετέρωσε ο έμπειρος Μπρέλλας. Έτσι έμεινε το 1-1 μέχρι τέλους.

Στο 4’ ευκαιρία έχασε ο Ακριβόπουλος απέναντι από το τέρμα αφού την έστειλε άουτ. Στο 34’ ο Σάπιος έβγαλε τη σέντρα στην πλάτη της άμυνας, ο Ακριβόπουλος δεν βρήκε καλά την κεφαλιά, στη συνέχεια της φάσης ο Γαρουφαλιάς έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Το επόμενο λεπτό ο Σπετίμ ξέφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα, την κεφαλιά πήρε από κοντά ο Μαλάκος, έδιωξε τον κίνδυνο οριακά σε κενή εστία ο Μαντζαφούλης.

Μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήταν στο 37’ με τον Βασίλη Σπανό που πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60’ πέναλτι κέρδισε ο Μαλάκος, εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης για το 0-1.

Στο 65’ ο Γαρουφαλιάς έκανε τη σέντρα – σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 70’ ο Βούκουτος έδωσε για τον Σπανό, αυτός έκανε το σουτ, έβγαλε στο γάμα με τα ακροδάχτυλα ο Μπρέλας. Στο 73’ ύστερα από κόρνερ του Ακριβόπουλου, η μπάλα βρήκε αρχικά σε σώματα, όμως ο Παπαγιαννούλης την έδιωξε με τα χέρια πάνω στη γραμμή, δόθηκε πέναλτι, ο παίκτης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και άφησε την Αγιά με δέκα παίκτες. Πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαντζαφούλης για το 1-1.

Στο 78’ σέντρα ακριβείας του Γαρουφαλιά για τον Βούκουτο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μπρέλλα και την έβγαλε σε κόρνερ. Στο 82’ Γαρουφαλιάς και Βούκουτος συνδυάστηκαν, χαμηλά το σουτ ο τελευταίος έδιωξε δύσκολα ο Μπρέλλας.

Στο 83’ ο Ακριβόπουλος από δεξιά πέρασε τον αμυντικό, πάσαρε στο ύψος του πέναλτι για τον Βούκουτο που έκανε το πλασέ στην αριστερή γωνία του Μπρέλλα που πάλι ήταν σε ετοιμότητα. Στο 85’ από κόρνερ του Ακριβόπουλου η κεφαλιά του Μαντζαφούλη βρήκε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ.

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (82’ Μπάγκας Α.), Σάπιος (89’ Αρσένης Δ.), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Σπανός (83’ Προβίδας), Μπαντζέλας Ν., Βούκουτος, Ακριβόπουλος (86’ Νότας), Γαρουφαλιάς.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Σπετίμ, Γιαννουλέας (39’ λ.τ. Ντελής), Κόκκινος, Γούτος Ν., Ντακούλας, Παπαγιαννούλης, Κορλός (73’ Φουκαλάς), Μαλάκος, Τσιρογιάννης (80’ Σβερκούλης), Τσατσαλίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Σκυβαλίδας.