Βαθμολογία

Το Αβέρωφ το τρίποντο κόντρα στον μαχητικό Αχιλλέα (PICS)

Το Αβέρωφ υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Φαρσάλων την Κυριακή (12/1) το μεσημέρι με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, στην αντεπίθεση ξέφυγε ο Ταστεμερίδης, έβγαλε την πάσα για τον Λιλολάρι που ευστόχησε για το 1-0. Στο 18’ ο πολύ δραστήριος Κανναβός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Αχιλλέας θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσα όταν το σουτ του Κομισόπουλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43’ το σουτ του Λιλολάρι έδιωξε ο Κουσιάς. Το Αβέρωφ έδειξε την σταθερότητα σε όλη την διάρκεια του ματς. Από την άλλη ο Αχιλλέας είχε ορισμένα διαστήματα καλού παιχνιδιού και πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε για το καλύτερο. Τον βοήθησε πολύ η μεταγραφή του τερματοφύλακα Κώστα Κουσιά που όταν χρειάστηκε βοήθησε με την εμπειρία του τη νέα του ομάδα.

Στο 53’ το σουτ του Ταστεμερίδη από κοντά εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Κουσιάς. Στο 73’ το πλασέ έκανε ο Μπαρούτας στην αριστερή γωνία, έπεσε σωστά ο Κουσιάς αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Και στο 77’ ο Χατζής έβγαλε τη σέντρα, ο Γραμμένος πήρε την κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Αλατάς, Μούτσα, Μπαρούτας (89’ Αθανασόπουλος), Μίλερ (92’ Χάνι), Μπαστούνης (57’ Χατζής), Μητσιός, Παρλάντζας, Ταστεμερίδης (78’ Ντέκας), Λιλολάρι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Δ., Τσούλης Θ., Μπερσιάνης, Πετράκης Χ., Κομισόπουλος, Πετράκης Μ., Κανναβός (69’ Πατσιούρας), Γαγάρας, Αναγνώστης (79’ Τλούπας), Μπαϊράμης (53’ Παρθένης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Γκουγκότης, Σκριάπας.